Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Ήταν στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Ταταρουσάνου»

«Ήταν στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Ταταρουσάνου»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/1/2014 17:41
Νέα διάσταση στο φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Τσίπριαν Ταταρουσάνου έδωσε ο ρουμάνικος Τύπος, καθώς αναφέρει πως ο γκολκίπερ της Στεάουα ταξίδεψε στην Ελλάδα προκείμενου να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους».

Μπορεί στον Ολυμπιακό να είχαν διαψεύσει τα περί συμφωνίας με τον Τσίπριαν Ταταρουσάνου, ωστόσο τα ρουμάνικα Μέσα επιμένουν πως ο διεθνής Ρουμάνος γκολκίπερ θα συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους» το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Gazeta Sporturilor», ο 28χρονος τερματοφύλακας βρέθηκε στις 30 Δεκεμβρίου στην Αθήνα για να διαπραγματευτεί απευθείας με τον Ολυμπιακό και αναχώρησε λίγο πριν τα μεσάνυχτα για την πατρίδα του, έχοντας έρθει σε συμφωνία με τους ανθρώπους των Πειραιωτών!

Μάλιστα γίνεται λόγος πως οι αποδοχές του θα φτάσουν τις 500.000 ευρώ το χρόνο, με τον Ολυμπιακό από την πλευρά του να μην επιβεβαιώνει πως έχει επέλθει συμφωνία, καθώς πρωταρχικός του στόχος είναι να κρατήσει τον Ρομπέρτο στο ρόστερ και την επόμενη σεζόν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.