Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πλησιάζει στον Παναθηναϊκό ο Πέτριτς

Πλησιάζει στον Παναθηναϊκό ο Πέτριτς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/1/2014 12:42
Ο Μλάντεν Πέτριτς εκμυστηρεύτηκε στους Κροάτες δημοσιογράφους πως επέλεξε τον Παναθηναϊκό και μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται στην Αθήνα για να υπογράψει!

Πολύ κοντά σε μία σπουδαία μεταγραφή είναι ο Παναθηναϊκός, καθώς ο Κροάτης επιθετικός, που έμεινε ελεύθερος από τη Γουέστ Χαμ, φέρεται πως αποκάλυψε σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στους «πράσινους» και αναμένεται το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα για να υπογράψει για ενάμιση χρόνο.

Εάν επαληθευτεί η πληροφορία, σίγουρα πρόκειται για μια σπουδαία προσθήκη για τον Παναθηναϊκό ο οποίος έψαχνε επιθετικό μετά την αποχώρηση του Λουτσιάνο Φιγκερόα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η προσφορά του Παναθηναϊκού στον παίκτη είναι 600.000 ευρώ για ενάμιση χρόνο, ενώ παράλληλα σε αυτή προβλέπονται μπόνους για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, κατάκτηση Κυπέλλου και συμμετοχών.

Για τον Πέτρις και τον Παναθηναϊκό έγραψε και η ιστοσελίδα της γερμανικής «Morgen Post» αναφέροντας πως ο Κροάτης φορ είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί ξανά με τον Μάρκους Μπεργκ που συνυπήρξαν στην επιθετική γραμμή του Αμβούργου την τριετία 2009-12, ενώ προσθέτει πως η Ελληνίδα σύζυγος του παίκτη είναι ο πιο σημαντικός σύμμαχος για τους «πράσινους»:

«Είναι πολύ πιθανό πλέον ο 33χρονος επιθετικός να βρεθεί με τον παλιό παρτενέρ του στην Ελλάδα και να ψάξει για την ευκαιρία που έψαχνε να βρει σταθερό χρόνο συμμετοχής. Η Ελληνίδα σύζυγος του Πέτριτς, Δέσποινα είναι ο πιο σημαντικός σύμμαχος του Παναθηναϊκού»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.