Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ενισχυμένο Παρολί με Γουέστ Χαμ, Νάπολι και Παρί Σεν Ζερμέν

Ενισχυμένο Παρολί με Γουέστ Χαμ, Νάπολι και Παρί Σεν Ζερμέν

Συντάκτης: Agones team
Agones team
2/4/2023 00:36
Συγκλονιστικά ματς προσφέρει το κουπόνι του ποδοσφαίρου αυτή την Κυριακή με τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα να υπόσχονται μοναδικές στιγμές με 100% δράση. Τα βλέμματα είναι στραμμένα στη Serie A όπου η Νάπολι κοντράρεται με τη Μίλαν. Η Νάπολι θέλει να κάνει ακόμη ένα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου, με τη Μίλαν να «μάχεται» για την έξοδό της στο επόμενο UEFA Champions League. Ωστόσο, ίσως να είναι κι ένα... preview των αναμετρήσεών τους για τα προημιτελικά του φετινού UEFA Champions League που περιμένουν στη... γωνία. Στην Ligue 1, πάλι, η Παρί Σεν Ζερμέν παίζει με την Λιόν και το αγωνιστικό κομμάτι βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα με όλη την σπέκουλα για το μέλλον της ομάδας να απασχολεί περισσότερο το περιβάλλον της. Στην Premier League, τώρα, η Γουέστ Χαμ και η Σαουθάμπτον δίνουν... τελικό παραμονής. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε όλα αυτά τα παιχνίδια, όπως επίσης και Bet Builder, Cash Out, Ασφάλεια στα παρολί* και ασυναγώνιστες αποδόσεις.Τα Betsson Combi Specials είναι εδώ με κορυφαίες αποδόσεις και μεγάλη ποικιλία στα Ειδικά στοιχήματα Ημέρας!

Γουέστ Χαμ-Σαουθάμπτον 16:00 Premier League

Στο «London Stadium», η Γουέστ Χαμ φιλοξενεί τη Σαουθάμπτον στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Premier League. Η Γουέστ Χαμ πριν από τη διακοπή έδειχνε να παίρνει τα πάνω της καθώς μετρούσε τρία σερί επίσημα ματς αήττητη (2-1-0) και γενικά έπαιξε πολύ καλύτερα σε σύγκριση με το προηγούμενο διάστημα. Ωστόσο, παραμένει σε δύσκολη θέση καθώς παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία και το ματς είναι «τελικός έξι βαθμών» - τους τρεις που θα κατακτήσει εκείνη με ενδεχόμενη νίκη της και τους τρεις που δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει άλλο μια άμεση αντίπαλός της. Διότι και η Σαουθάμπτον παλεύει για να μείνει στην Premier League. Είναι ουραγός και παρόλο που υπάρχει βελτίωση στην ανταγωνιστικότητά της υπό τον Ρουμπέν Σέγες, τα αποτελέσματά της δεν είναι καλά και υπάρχουν σημαντικά αμυντικά κενά. Ο άσος προσφέρεται στο 1,74** στην πλατφόρμα της Betsson.

Παρί Σεν Ζερμέν-Λιόν 21:45 Ligue 1

Στο «Parc des Princes», η Παρί Σεν Ζερμέν αντιμετωπίζει τη Λιόν για την 29η αγωνιστική της Ligue 1. Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι η πρωτοπόρος του γαλλικού πρωταθλήματος και με την ποιότητα που διαθέτει το ρόστερ θεωρητικά δεν θα έπρεπε να δυσκολευτεί να φτάσει ως την κατάκτηση του τίτλου. Ωστόσο, το κλαμπ δυσκολεύεται να ξεπεράσει τον αποκλεισμό από την Μπάγερν Μονάχου στο UEFA Champions League κι αυτό που απασχολεί περισσότερο στον περίγυρό του είναι οι αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας. Ποιοι θα μείνουν, ποιοι θα φύγουν και τι θα γίνει με τον προπονητή Κριστόφ Γκαλτιέ. Όλο αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί η Λιόν προκειμένου να κάνει την έκπληξη. Η ομάδα του Λοράν Μπλαν έχει χάσει μονάχα μια φορά στα τελευταία 12 επίσημα παιχνίδια της. Είναι εμφανής η βελτίωσή της υπό τον Γάλλο τεχνικό, αν και υπάρχουν σημαντικές αδυναμίες που έχουν να κάνουν με τη συγκέντρωση και τη συνέπεια, ενώ και η άμυνα έχει κενά. Η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται στο 1,65** στην πλατφόρμα της Betsson.

Τα Betsson Combi Specials είναι εδώ με κορυφαίες αποδόσεις και μεγάλη ποικιλία στα Ειδικά στοιχήματα Ημέρας!

Στην «Stadio Diego Armando Maradona», η Νάπολι υποδέχεται τη Μίλαν για την 28η αγωνιστική της Serie A. Η Νάπολι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Μια από τις καλύτερες ομάδες σε όλη την Ευρώπη. Βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ιταλία, του πρώτου μετά την εποχή του Ντιέγκο Μαραντόνα και κόντρα στη Μίλαν θέλει να κάνει ακόμη ένα βήμα προς τη δόξα. Ωστόσο, υπάρχουν αμφιβολίες για το κατά πόσο η διακοπή μπορεί να έχει επηρεάσει το... ρυθμό της ομάδας. Για τη Μίλαν, πάλι, η διακοπή ίσως να ήταν και καλή. Πριν από αυτή μετρούσε τέσσερα σερί ματς χωρίς νίκη (0-2-2) με ορισμένες άσχημες εμφανίσεις. Παλεύει για μια θέση στην 4άδα που οδηγεί στο επόμενο UEFA Champions League, αλλά της λείπει σταθερότητα και η άμυνά της είναι ευάλωτη, κυρίως στη Serie A. Να σημειώσουμε πως και στις δύο πλευρές αντιλαμβάνονται πως αυτό το ματς είναι και μια «ψυχολογική μάχη», ενόψει των δύο αναμετρήσεων τους για τους «8» του UEFA Champions League. O άσος προσφέρεται στο 1,76** στην πλατφόρμα της Betsson.

Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε όλα αυτά τα παιχνίδια, όπως επίσης και Bet Builder, Cash Out, Ασφάλεια στα παρολί* και ασυναγώνιστες αποδόσεις.

*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές