Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κατηγορείται για βιασμό ο Γκονσάλο Μοντίελ που χάρισε στην Αργεντινή το Μουντιάλ

Κατηγορείται για βιασμό ο Γκονσάλο Μοντίελ που χάρισε στην Αργεντινή το Μουντιάλ

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
30/3/2023 20:02
Μεγάλα «μπλεξίματα» για τον διεθνή Αργεντινό μπακ της Σεβίλλης, Γκονσάλο Μοντίελ, που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση κοπέλας το 2019.

Ο άνθρωπος που ευστόχησε στο τελευταίο πε΄ναλτι της Αργεντινής στον τελικό του Μουντιάλ τον Δεκέμβριο του 2022 και την έστεψε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια φέρεται να εμπλέκεται σε ένα περιστατικό που έχει προκαλέσει σάλο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Radio10» η κοπέλα ονομάζεται Ρακέλ Ερμίδα και ο δικηγόρος της επισημοποίησε την εν λόγω καταγγελία σήμερα (30/3) δηλώνοντας στο εν λόγω Μέσο:«Το συμβάν έλαβε χώρα το 2019 στο σπίτι του Μοντιέλ, όταν γιόρταζε τα γενέθλιά του. Την είχε δει δυο φορές στη ζωή του αλλά είπε σε έναν φίλο του να την καλέσει στο πάρτι ώστε να την "περιποιηθούν". Μέσα στο βράδυ έχασε την επαφή με την πραγματικότητα και ώρες μετά ξύπνησε ξαπλωμένη στον δρόμο, έξω από την πόρτα του σπιτιού. Δεν ξέρει πόσοι συμμετείχαν στην κακοποίησή της, αλλά οι εξετάσεις που έκανε απέδειξαν πως υπήρξε σωματική επαφή», ενώ προσέθεσε πως η πελάτισσά του δέθηκε απειλές ακόμα και από την μητέρα του Μοντίελ!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.