Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ελλάδα Κ21 - Λευκορωσία Κ21 1-1: Μεγάλη «γκέλα» με το... καλημέρα (video)

Ελλάδα Κ21 - Λευκορωσία Κ21 1-1: Μεγάλη «γκέλα» με το... καλημέρα (video)

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
28/3/2023 19:19
Ισόπαλη 1-1 με τη Λευκορωσία αναδείχθηκε η Εθνική ομάδα των Ελπίδων, στην πρεμιέρα της στην προκριματική φάση του Euro U21 2025, στο «Απόστολος Νικολαΐδης», σε ένα ματς που διεξήχθη υπό βροχή και με ελάχιστο κόσμο στις κερκίδες, μεταξύ των οποίων πάντως ήταν ο ομοσπονδιακός τεχνικός της ομάδων των ανδρών, Γκουστάβο Πογιέτ.

Κακό το αποτέλεσμα για την ομάδα του Παπαδόπουλου, αν σκεφτεί κανείς πως πριν από τρεις ημέρες οι Λευκορώσοι «κόλλησαν» στο 0-0 με τη Ανδόρα. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι αλλά το σουτ του Καρπίσκι βρήκε το δοκάρι του Τζολάκη στο 7΄, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα η ελληνική ομάδα πήρε προβάδισμα όταν ο Σουρλής σέντρα για τον Τζόλη στο δεύτερο δοκάρι και αυτός με μονοκόμματο σουτ άνοιξε το σκορ.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 53΄ η Λευκορωσία ισοφάρισε με κεφαλιά του κεντρικού αμυντικού της Κάσαραμπ, που αξιοποίησε τη σέντρα του Ζίνοβιτς, ο οποίος δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην «γαλανόλευκη» συνολικά στο ματς.

Όσο περνούσε ο χρόνος το παιχνίδι άνοιγε, αφού η Ελλάδα κυνηγούσε το γκολ της νίκης, με τους Λευκορώσους πάντως να είναι ιδιαίτερα απειλητικοί στους κενούς και σε δύο περιπτώσεις να βρίσκουν σε ετοιμότητα τον Τζολάκη σε καλές στιγμές που είχαν. Αντίθετα η Εθνική είχε φλύαρη υπεροχή, με ένα μακρινό σουτ του Τζολη στο 83' να περνά ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο στις καθυστερήσεις ο Παναγιώτου έπιασε αμαρκάριστος κεφαλιά, αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του αντίπαλου κίπερ και η ισοπαλία έμεινε ως το τέλος.

Ελλάδα: Τζολάκης, Τουρκοχωρίτης (56΄ Ζούγλης), Κίτσος, Παναγιώτου, Μεταξάς, Κουρφαλίδης (68΄ Τζαβίδας), Τζόλης, Κρυπαράκος (56΄ Κατσουλίδης), Σουρλής (80΄ Λιάτσος), Κοσίδης (56΄ Νιάρχος), Χρυσόπουλος.

Λευκορωσία: Κοζάκεβιτς, Σκίμπσκι, Κάζαραμπ, Γιακούσεβιτς, Κάλινιν, Ντουσέοβσκι (85΄ Κουζνέτσοβ), Ντεμτσένκο (52΄ Κοβάλεβιτς), Ζίνοβιτς, Καρπίτσκι (64΄ Ρόβντο), Μπαρκούσκι (64΄ Λατίκοβ), Ρίλατς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.