Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άρης: Πειθαρχική δίωξη σε Καρυπίδη

Άρης: Πειθαρχική δίωξη σε Καρυπίδη

Συντάκτης: Agones team
Agones team
27/3/2023 12:41
Ο αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης άσκησε πειθαρχική δίωξη εις βάρος του Θεόδωρου Καρυπίδη για δυσφημιστικές δηλώσεις κατά των ποδοσφαιρικών αρχών.

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη μετά το τέλος του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των πλέι οφ, επιτέθηκε με δηλώσεις του κατά του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου αλλά και του αρχιδιαιτητή Στιβ Μπένετ.

Μάλιστα την Κυριακή με νέα του δήλωση ζήτησε την παραίτηση του Μπαλτάκου. Εξαιτίας αυτών των τοποθετήσεων του του ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη.

Η ανακοίνωση:

«Από τον αναπληρωτή υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικών διώξεων ποδοσφαιρικών αδικημάτων, Αντεισαγγελέα Νικόλαο Μαργαρίτη, ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη εις βάρος του Θόδωρου Καρυπίδη, αξιωματούχου της ΠΑΕ Άρης.

Η δίωξη ασκείται διότι ο Θόδωρος Καρυπίδης ως αξιωματούχος της ΠΑΕ Άρης δυσφήμησε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις, ήτοι σε δηλώσεις οι οποίες περιέχουν μομφές για σκοπιμότητα ή δόλο ή μεροληψία στη λήψη αποφάσεων που κατ’ αντικειμενική κρίση δύνανται να βλάψουν την τιμή και την υπόληψη των προσώπων στα οποία αφορούν και οι οποίες διαδόθηκαν με μέσο επικοινωνίας.

Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α§§1,2, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.