Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet – Σούπερ αποδόσεις στα Προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος!

Sportingbet – Σούπερ αποδόσεις στα Προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
26/3/2023 00:02
Οκτώ αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, με τα… φώτα να πέφτουν στον 3 ο όμιλο. Στις 19:00, η Αγγλία υποδέχεται την Ουκρανία στο Λονδίνο και στις 21:45, η Ιταλία αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μάλτα.

Sportingbet– Priceboosts κάθε μέρα!

Για το 2x2

Με στόχο να διπλασιάσει τις νίκες της στον 3ο όμιλο, η Αγγλία υποδέχεται την Ουκρανία στο «Wembley». Τα «τρία λιοντάρια» κατάφεραν να πάρουν την άτυπη ρεβάνς από την Ιταλία για τον χαμένο τελικό του Euro 2021, επικρατώντας στο «Diego Armando Maradona» με 2-1. Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκειτ θέλει να συνεχίσει το ίδιο δυναμικά και κόντρα στην Ουκρανία, με στόχο να κάνει το 2x2 και να έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση της πρωτιάς στον όμιλο. H «Zbirna» ξεκινάει σήμερα τις υποχρεώσεις στα προκριματικά και θέλει να διεκδικήσει ένα από τα «εισιτήρια» που θα την οδηγήσουν στην τελική φάση του Euro 2024. Η ήττα της Ιταλίας στην πρεμιέρα δίνει έξτρα κίνητρο στην ομάδα του Ρουσλάν Ροτάν να παλέψει με όλες τις δυνάμεις της για ένα θετικό αποτέλεσμα. Δύο φορές έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν αμφότερες στο Νησί, για τα προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου. Το 2009, οι Άγγλοι επικρατήσαν με 2-1, ενώ το 2012, οι Ουκρανοί έφυγαν με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Λονδίνο, με την αναμέτρηση να λήγει με σκορ 1-1.Sportingbet – Αξεπέραστο live στα Προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος!

Νέα αρχή

Να αφήσει πίσω την κακή εμφάνιση στην πρεμιέρα των προκριματικών θέλει απόψε η Ιταλία, που αντιμετωπίζει στη Μάλτα την ομώνυμη ομάδα. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι έδειξε να αιφνιδιάζεται κόντρα στην Αγγλία, με αποτέλεσμα να έρθει η πρώτη εντός έδρας ήττα από τα«τρία λιοντάρια» σε επίσημο αγώνα. Οι γηπεδούχοι είναι βατός αντίπαλος για τη «σκουάντρα ατζούρα», που θέλει να μαζέψει τους πρώτους της βαθμούς και να συνεχίσει το αήττητο σερί της κόντρα στα «γεράκια».

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις