Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τοπικό ντέρμπι στη Λάρισα, Ηρακλής-ΑΕΛ

Τοπικό ντέρμπι στη Λάρισα, Ηρακλής-ΑΕΛ

Συντάκτης: Agones team
Agones team
24/3/2023 19:21
Πρεμιέρα 2 ου γύρου με μικρότερο κουπόνι, αφού ΠΑΟΚ Β και Ολυμπιακός Β δεν αγωνίζονται, λόγω εθνικών ομάδων

Στον Βορρά ο Πανσερραϊκός συνεχίζει ακάθεκτος προς τον τίτλο. Άκοπο τρίποντο με τον Απόλλωνα Λάρισας (αποχώρησε από το πρωτάθλημα) την περασμένη εβδομάδα. Τυπικά μετράει έντεκα σερί νίκες, στο... χορτάρι είναι δέκα διαδοχικές. Ακλόνητο φαβορί για την άνοδο η ομάδα του Δερμιτζάκη. Το στοίχημα για τους Σερραίους να δείξουν την ίδια συνέπεια και στον β' γύρο της Betsson Superleague 2 . Η δοκιμασία στον Θεσπρωτό -με τον οποίο υπέπεσαν σε γκέλα στην πρεμιέρα- είναι προφανώς απόλυτα στα μέτρα τους.Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι το Ηρακλής Λάρισας-ΑΕΛ. Τοπικό «ντερμπάκι», όπου μπορεί στα χαρτιά να είναι φαβορί οι «βυσσινί», αλλά ο νεοφώτιστος Ηρακλής βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Τρεις σερί νίκες, η τελευταία «εξάποντη» επί της Βέροιας που τον έβγαλε για πρώτη φορά από την επικίνδυνη ζώνη. Την ίδια στιγμή Λάρισα παραμένει σε κρίση. Έχασε και στο ντεμπούτο του Γκουτσίδη στη Ρόδο, με την υπόθεση άνοδος να δυσκολεύει πάρα πολύ.

Αμφίρροπη μάχη στο Νίκη Βόλου-Μακεδονικός, καθώς οι γηπεδούχοι θα στερηθούν δύο σημαντικούς παίκτες τους (Σιαφά, Μιράντα), λόγω διεθνών υποχρεώσεων.

ΨΑΧΝΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Η ΚΗΦΙΣΙΑ

Στον νότιο όμιλο είχαμε την πρώτη φετινή ήττα της Κηφισιάς την περασμένη εβδομάδα και μάλιστα εντός έδρας από τον Απόλλωνα Σμύρνης, που έδωσε νέο ενδιαφέρον στη μάχη της Ανόδου. Κηφισιά-Ηλυσιακός αυτή την αγωνιστική κι ευκαιρία για την ομάδα των βορείων προαστίων να βγάλει αντίδραση και να διατηρήσει το +4 από τους διώκτες της.

Στο Σεραφείδιο το ΑΕΚ Β-Απόλλων Σμύρνης έχει φαβορί την «Ελαφρά Ταξιαρχία» που πηγαίνει με φουλ ψυχολογία. Με τα δεδομένα της κατηγορίας και την επιθετική δυστοκία αμφότερων το Under 2,5 προσφέρεται σε φαβορί τιμές.

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση το ΟΦΙ-Αιγάλεω, καθώς οι Κρητικοί μπορεί να βγάζουν μέταλλο και να κρατούν αήττητη την έδρα τους, αλλά το Σίτι κατεβαίνει με ανεβασμένη ψυχολογία στην Ιεράπετρα, ψάχνοντας ακόμη ένα βήμα για την παραμονή του. Δυνατό παιχνίδι στην Πάτρα το Παναχαϊκή-Χανιά, με τους Κρητικούς να έρχονται από διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα και να μην έχουν περιθώρια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 16 ης αγωνιστικής της Betsson Superleague 2 :

Α’ Όμιλος

Κυριακή 26 Μαρτίου
14:45 Διαγόρας Ρόδου - Απόλλων Πόντου
14:45 Ηρακλής Λάρισας - ΑΕΛ
14:45 Νίκη Βόλου - Μακεδονικός
14:45 Θεσπρωτός - Πανσερραϊκός
Ρεπό: Αναγέννηση Καρδίτσας

Β ΟΜΙΛΟΣ

Σάββατο 25 Μαρτίου
13:45 ΑΕΚ Β - Απόλλων Σμύρνης

Κυριακή 26 Μαρτίου
14:45 Παναχαϊκή - Χανιά
14:45 Ηρόδοτος - Καλαμάτα
14:45 ΟΦ Ιεράπετρας - Αιγάλεω

Δευτέρα 27 Μαρτίου
15:15 Κηφισιά - Ηλιούπολη
Ρεπό: Athens Kallithea