Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά EURO 2024: Η 2η αγωνιστική στο Pamestoixima.gr με ενισχυμένες αποδόσεις** στο τελικό αποτέλεσμα!

Προκριματικά EURO 2024: Η 2η αγωνιστική στο Pamestoixima.gr με ενισχυμένες αποδόσεις** στο τελικό αποτέλεσμα!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
26/3/2023 00:02
Η δράση συνεχίζεται στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr με ενισχυμένες αποδόσεις** στο τελικό αποτέλεσμα των αγώνων της προκριματικής φάσης του EURO 2024.

Τα προκριματικά του EURO 2024 συνεχίζονται με την διεξαγωγή της πρώτης ημέρας της 2ης αγωνιστικής και στο χορτάρι θα πατήσουν 16 ομάδες, με στόχο ένα καλό αποτέλεσμα.

Οι αναμετρήσεις της Αγγλίας, της Πορτογαλίας και της Ιταλίας ξεχωρίζουν, ενώ για πρώτη φορά στο «χορό» μπαίνει η Ουκρανία, αφού όλες οι υπόλοιπες ομάδες έχουν δώσει ήδη από έναν αγώνα.Προκριματικά EURO 2024 στο Pamestoixima.gr με ενισχυμένες αποδόσεις** στο
τελικό αποτέλεσμα


Η Αγγλία νίκησε την Ιταλία (1-2) στην πρώτη αγωνιστική, με τον Χάρι Κέιν να φτάνει τα 54 γκολ και να γίνεται ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής του. Τώρα, απέναντι στην Ουκρανία, θέλει να κάνει το 2/2, για να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στην τελική φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, που θα γίνει στη Γερμανία.

Από την άλλη, οι «τρικολόρ» αντιμετωπίζουν την Μάλτα, η οποία επίσης ηττήθηκε στην πρεμιέρα (2-1) από τη Βόρεια Μακεδονία, και θα επιδιώξουν να «ανοίξουν» λογαριασμό στα προκριματικά. Λίχτενσταϊν και Ισλανδία θα ψάξουν επίσης την πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση, αφού αμφότερες ηττήθηκαν στα πρώτα τους ματς (4-0 από Πορτογαλία και 3- 0 από Βοσνία-Ερζεγοβίνη, αντίστοιχα).

Η Πορτογαλία, ορμώμενη από την ευρεία νίκη επί του Λίχτενσταϊν (4-0) και με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να γίνεται recordman (197 εμφανίσεις με το εθνόσημο), θα αναμετρηθεί με το Λουξεμβούργο, το οποίο έμεινε στο «Χ» (0-0) με τη Σλοβακία στο πρώτο ματς.

Το σημερινό πρόγραμμα:
  • 16:00 Καζακστάν-Δανία
  • 19:00 Αγγλία-Ουκρανία
  • 19:00 Λίχτενσταϊν-Ισλανδία
  • 19:00 Σλοβενία-Άγιος Μαρίνος
  • 21:45 Σλοβακία-Βοσνία/Ερζεγοβίνη
  • 21:45 Βόρεια Ιρλανδία-Φινλανδία
  • 21:45 Λουξεμβούργο-Πορτογαλία
  • 21:45 Μάλτα-Ιταλία

Όλα τα ματς των προκριματικών του EURO 2024 με ενισχυμένη απόδοση** στο τελικό αποτέλεσμα

Weekly Pass Extreme και παίρνεις εισιτήριο για τη δράση καθημερινά!

Η νέα εποχή του Pamestoixima.gr ξεκίνησε και έφερε μαζί της το ανανεωμένο Weekly Pass Extreme, για να απολαμβάνεις ακόμα περισσότερο, όχι μόνο το Europa League, αλλά όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα του κόσμου!

Το αναβαθμισμένο Weekly Pass Extreme είναι ένα σούπερ πρόγραμμα ανταμοιβής* για όλους, μέσα από το οποίο μπορείς να κερδίσεις μοναδικά δώρα*!

Στο Pamestoixima.gr βρίσκεις δυνατές αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές για όλα τα αθλητικά γεγονότα!

Τα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ ενισχυμένες* αποδόσεις στο τελικό αποτέλεσμα, Επιστροφή Χρημάτων* στο 0-0 (στην αγορά πρώτος σκόρερ), Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*! Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.
**Ισχύει για την αγορά “Τελικό Αποτέλεσμα - Ενισχυμένες Αποδόσεις” έως την έναρξη του αγώνα.