Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ: Ατομικό ο Ίνγκασον, «τρέχει» για ΑΕΚ

ΠΑΟΚ: Ατομικό ο Ίνγκασον, «τρέχει» για ΑΕΚ

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
24/3/2023 16:11
Ο Ίνγκι Ίνγκασον δεν μπόρεσε να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης του ΠΑΟΚ και έτσι κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ.

Ο Ισλανδός στόπερ δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της εθνικής του για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος καθώς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα στις προπονήσεις.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την ΑΕΚ με όσους παίκτες έχουν μείνει στη Θεσσαλονίκη ενώ το Σάββατο θα δώσει φιλική αναμέτρηση με τη Φαρούλ Κονστάντζα στην Τούμπα, σε ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα, κεκλεισμένων των θυρών το απόγευμα του Σαββάτου (25.03) στις 18:00 την Φαρούλ Κονστάντζα για έναν δυνατό προπονητικό φιλικό. Η προπόνηση της Παρασκευής (24.03) στην Νέα Μεσημβρία ήταν μία τακτική προετοιμασία για την επικείμενη αναμέτρηση.

Το τεχνικό επιτελείο έδειξε στους παίκτες όλα όσα θέλει να βγάλουν στο γήπεδο κόντρα στη ρουμάνικη ομάδα, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και ιδέες ενόψει της τελικής ευθείας της σεζόν.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (24.03) ξεκίνησε με προθέρμανση, μερικές παρτίδες rondo, ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής και στο φινάλε είχαμε οικογενειακό διπλό.

Οι Ίνγκι Ίνγκασον , Λευτέρης Λύρατζης και Ίβαν Νάσμπεργκ συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.