Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin – Προκριματικά EURO 2024 με σούπερ έπαθλα*!

bwin – Προκριματικά EURO 2024 με σούπερ έπαθλα*!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
26/3/2023 00:02
Σε τρεις αναμετρήσεις στρέφεται το ενδιαφέρον της αποψινής βραδιάς των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Στις 19:00, η Αγγλία υποδέχεται την Ουκρανία στο «Wembley» και στις 21:45, Ιταλία και Πορτογαλία, αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τη Μάλτα και το Λουξεμβούργο, αντίστοιχα.

bwin- Οι προσφορές* σε άλλο επίπεδο στα προκριματικά του EURO 2024!

Τον πρώτο λόγο η Αγγλία

Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την σπουδαία εκτός έδρας νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στην Ιταλία με 2-1, η Αγγλία υποδέχεται την Ουκρανία στον 3 ο όμιλο των προκριματικών του Euro 2024. Τα «τρία λιοντάρια» παρουσιάστηκαν ανώτερα από τη «σκουάντρα ατζούρα», δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης και έφυγαν με «τρίποντο» από τη Νάπολη. Απόψε, η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκειτ θέλει να διπλασιάσει τις νίκες της απέναντι στο τρίτο φαβορί του ομίλου για την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης και να δείξει ότι έχει τον απόλυτο έλεγχο της κατάστασης. Οι Ουκρανοί γνωρίζουν τις δυσκολίες και τις παγίδες που κρύβει η αναμέτρηση. Ωστόσο, την τελευταία φορά που η «σμπίρνα», επισκέφτηκε το Λονδίνο, στο πλαίσιο επίσημου ματς κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας και αυτό θα επιδιώξει να κάνει και απόψε.bwin- Mοναδικά έπαθλα* στους αγώνες των προκριματικών του EURO 2024!

Νίκες για διαφορετικό λόγο

Στις έδρες της Μάλτας και του Λουξεμβούργου αγωνίζονται απόψε Ιταλία και Πορτογαλία, αντίστοιχα. Αμφότερες έχουν ως στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών, ωστόσο, για διαφορετικό λόγο η κάθε μία. Η «σκουάντρα ατζούρα» για να φτάσει στην επίτευξη της πρώτης νίκης και να παραμείνει σε απόσταση… αναπνοής από την Αγγλία, ενώ οι «εξερευνητές» για να κάνουν το 2x2, στον 10 ο όμιλο, όπου είναι και το απόλυτο φαβορί για την πρωτιά. Πλούσια είναι η «παράδοση» τους κόντρα στο μικρό Δουκάτο τα τελευταία χρόνια, καθώς μετρούν πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις