Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet – Build A Bet* στα Προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος!

Sportingbet – Build A Bet* στα Προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
23/3/2023 10:41
Με οκτώ αναμετρήσεις ξεκινάει η πρώτη μέρα των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ωστόσο τα φώτα πέφτουν στη «μονομαχία» της Νάπολης, ανάμεσα στην Ιταλία και την Αγγλία. Την Μπαρτσελόνα υποδέχεται ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ για την 30 η αγωνιστική της EuroLeague.

Sportingbet – Priceboosts κάθε μέρα!

Σύγκρουση… γιγάντων

Nτέρμπι με το… καλημέρα κρύβει η 1 η αγωνιστική του 3 ου ομίλου των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, όπου η Ιταλία υποδέχεται την Αγγλία στο «Diego Armando Maradona». Αμφότερες, συγκαταλέγονται στα δύο φαβορί του ομίλου για πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης και θέλουν να ξεκινήσουν με το… δεξί τις υποχρεώσεις τους. Η μη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν κάτι που πλήγωσε τον εγωισμό της «σκουάντρα ατζούρα», η οποία θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο της καλύτερης ευρωπαϊκής ομάδας, τον οποίο κατέκτησε τον Ιούλιο του 2021. Αντίπαλος της και τότε ήταν η Αγγλία, με την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι να επικρατεί στη διαδικασία των πέναλτι με 3-2. Τα «τρία λιοντάρια» ψάχνουν ακόμα την πρώτη εκτός έδρας νίκη κόντρα στους Ιταλούς σε επίσημο αγώνα. Το έμψυχο δυναμικό που έχει να διαχειριστεί ο Γκάρεθ Σαουθγκέιτ είναι από τα καλύτερα της σύγχρονης ιστορίας των Άγγλων, οι οποίοι θέλουν να πανηγυρίσουν έναν τίτλο σε εθνικό επίπεδο μετά από 57 χρόνια.Sportingbet - EuroLeague σε Ζωντανή Μετάδοση*!

Με ψυχολογία και απουσίες

Να… σπάσει το κακό σερί που έχει στα τελευταία ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα θέλει ο Παναθηναϊκός απόψε στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» μετρούν οκτώ συνεχόμενες ήττες από τους Καταλανούς, ανεξαρτήτως έδρας, με την τελευταία τους νίκη να έχει καταγραφεί τον Νοέμβριο του 2018 στην Αθήνα. Πάντως, το κλίμα είναι αρκετά ανεβασμένο στο «τριφύλλι» μετά τις νίκες κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και τη Βιλερμπάν. Μπορεί η ομάδα του Χρήστου Σερέλη με ρεκόρ 10-19 να μην έχει ελπίδες για την είσοδο της στα Playoffs, ωστόσο, θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο της σερί στη διοργάνωση, παρά τις σημαντικές απουσίες, των Λι, Μπέικον και Πονίτκα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις