Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Συλλυπητήρια επιστολή του Ινφαντίνο στην ΕΠΟ για τον Παπαϊωάννου

Συλλυπητήρια επιστολή του Ινφαντίνο στην ΕΠΟ για τον Παπαϊωάννου

Συντάκτης: Agones team
Agones team
22/3/2023 17:26
Συλλυπητήρια επιστολή στην ΕΠΟ και στον πρόεδρο της Τάκη Μπαλτάκο, έστειλε ο ομόλογός του στη FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο, με αφορμή την είδηση του θανάτου του θρυλικού Μίμη Παπαϊωάννου.

Την περασμένη εβδομάδα ο Παπαϊωάννου άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας στο πένθος όχι μόνο την αγαπημένη του ΑΕΚ αλλά και ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο πρόεδρος της FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο εξέφρασε τα συλλυπητήριά του μέσω επιστολής.

Αναλυτικά:

«Αγαπητέ Πρόεδρε,

Θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια για τον θάνατο του πρώην διεθνούς παίκτη, Δημήτρη Παπαϊωάννου. Οι λέξεις μοιάζουν ανεπαρκείς για να εκφράσουμε την λύπη για την απώλεια του.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Δημήτριος «Μίμης» Παπαϊωάννου συμμετείχε 61 φορές με την Εθνική Ελλάδας, σημειώνοντας 21 γκολ. Σε επίπεδο συλλόγου, έχοντας ξεκινήσει από την Βέροια, απόλαυσε μια επιτυχημένη καριέρα στην ΑΕΚ, όπου και έμεινε για σχεδόν δύο δεκαετίες και συγκεκριμένα κέρδισε πέντε πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα Ελλάδας, πριν αποσυρθεί για το πέρασμά του στις ΗΠΑ, με τους New York Pancyprian-Freedoms. Μετά το τέλος της καριέρας του, συμμετείχε, ως βοηθός προπονητή της Εθνικής Ελλάδος, στο Παγκόσμιο Κύπελλο στις ΗΠΑ το 1994.
Θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, η κληρονομιά και η πορεία του εντός και εκτός γηπέδου δεν θα ξεχαστούν και θα λείψουν πραγματικά.

Εκ μέρους της διεθνούς ποδοσφαιρικής κοινότητας, επιθυμώ να εκφράσω τη βαθύτατη συμπαράστασή μας στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, την οικογένεια, τους φίλους και τους αγαπημένους του Δημήτρη Παπαϊωάννου. Οι σκέψεις μας είναι με όλους σας.

Ελπίζουμε ότι αυτές οι αναμνήσεις και τα λόγια υποστήριξής μας μπορούν να βοηθήσουν να φέρουν λίγη ειρήνη και παρηγοριά σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Με εκτίμηση,

Τζιάνι Ινφαντίνο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.