Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Η Τσέλσι είναι ζωντανή!

Κύπελλο Αγγλίας: Η Τσέλσι είναι ζωντανή!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/3/2013 21:00
Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έδειχνε ότι είχε «καθαρίσει» την υπόθεση πρόκρισης στους «4» του Κυπέλλου Αγγλίας περνώντας προβάδισμα με 2 γκολ ως το 11’ απέναντι στην Τσέλσι, ωστόσο οι «μπλε» αποδείχθηκαν σκληρό καρύδι καθώς κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2 μέσα στο «Όλντ Τράφορντ», στέλνοντας το παιχνίδι σε επαναληπτικό στο «Στάμφορντ Μπρίτζ». Με Μάντσεστερ Σίτι ο νικητής στον ημιτελικό.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ξεκίνησαν εξαιρετικά και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με τον Ερνάντεζ να πετυχαίνει ένα όμορφο γκολ για το 1-0, ενώ ο Ρούνει στο 11’ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας τους, δείχνοντας ότι η υπόθεση πρόκριση είχε τελειώσει... πριν καν ξεκινήσει για τους γηπεδούχους.

Η Τσέλσι έδειχνε κοιμισμένη, και η Γιουνάιτεντ έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 3-0 όταν και ο Τσεχ προχώρησε σε διπλή μεγάλη απόκρουση, σώζοντας την ομάδα του. Ωστόσο στο δεύτερο μέρος ο Μπενίτεθ έριξε στο παιχνίδι τους Αζάρ και Μίκελ, και η εικόνα άλλαξε ριζικά, με τους «μπλε» να παίρνουν πνοή και τελικώς ο πρώτος με όμορφο σουτ στο 59’ νίκησε τον Ντε Χέα για το 2-1.

Δεν πέρασαν δέκα λεπτά παιχνιδιού και ο Ραμίρεζ με πολύ ωραία ατομική ενέργεια στο 68’, ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους, βάζοντας φωτιά στο ματς. Ο Φέργκιουσον έβαλε μέσα τους Φαν Πέρσι και Γουέλμπεκ, όμως η Γιουνάιτεντ δυσκολευόταν να επιτεθεί με αποτέλεσμα να κλειστεί στα καρέ της, καθώς η Τσέλσι είχε πάρει.. φωτιά, πιέζοντας διαρκώς για ένα τρίτο γκολ που θα της έδινε απευθείας την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Μάλιστα ο Μάτα λίγο πριν το τέλος έχασε τεράστια ευκαιρία με σουτ από την μικρή περιοχή, με τον Ντε Χέα να αποκρούει με το πόδι(!) . Τελικώς το παιχνίδι έληξε ισόπαλο και οι δύο ομάδες θα οδηγηθούν σε επαναληπτικό στην έδρα της Τσέλσι.

Πρόωρος τελικός με Μάντσεστερ Σίτι


Κύπελλο Αγγλίας: Η Τσέλσι είναι ζωντανή!
Κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι θα κληθεί να αγωνιστεί στους ημιτελικούς ο νικητής του ζευγαριού Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε έναν πρόωρο τελικό, καθώς στον άλλον ημιτελικό θα αναμετρηθεί η Γουίγκαν με τον νικητή του ζευγαριού Μπλάκμπερν – Μίλγοουλ (ήρθαν 0-0 και οδηγούνται σε επαναληπτικό).

Τα αποτελέσματα των προημιτελικών:


Μάντσεστερ Σίτι - Μπάρνσλι 5-0

Έβερτον - Γουίγκαν 0-3

Μίλγοουλ - Μπλάκμπερν 0-0

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τσέλσι 2-2

Τα ζευγάρια στους "4"


Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι/Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Γουίγκαν - Μπλάκμπερν/Μίλγοουλ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.