Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κλάτενμπεργκ: «Κάποτε ο Τζον Όμπι Μίκελ ούρλιαζε ότι θα μου σπάσει τα πόδια»

Κλάτενμπεργκ: «Κάποτε ο Τζον Όμπι Μίκελ ούρλιαζε ότι θα μου σπάσει τα πόδια»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
21/3/2023 14:54
Σε μία αποκάλυψη προέβη ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ μέσω της προσωπικής του στήλης στην εφημερίδα «Daily Mail».

Ο Άγγλος παλαίμαχος διαιτητής και νυν Τεχνικός Σύμβουλος και Εκπαιδευτής Διαιτησίας της Super League θυμήθηκε ένα περιστατικό στο «Στάμφορντ Μπριτζ», στο οποίο ο Τζον Όμπι Μίκελ ούρλιαζε ότι θέλει να του σπάσει τα πόδια, με αφορμή κάποιες αποφάσεις του.

Η αφορμή για να αναφερθεί στο συγκεκριμένο γεγονός, ήταν η επιθετική συμπεριφορά του επιθετικού της Φούλαμ Αλεκσάνταρ Μίτροβιτς, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Κύπελλο Αγγλίας.

Μεταξύ άλλων ο Κλάτενμπεργκ ανέφερε:

«Κάποτε ο Τζον Όμπι Μίκελ κινήθηκε εναντίον μου στα αποδυτήρια διαιτητών του 'Στάμφορντ Μπριτζ'. Ούρλιαζε πως θέλει να μου σπάσει τα πόδια και τον συγκρατούσαν ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο και ο Έντι Νιούτον.

Στο τέλος η ποινή που επιβλήθηκε στον Μίκελ για το συγκεκριμένο συμβάν ήταν μόνο τρεις αγωνιστικές. Σκέφτηκα: ΄Μας κάνει πλάκα η αγγλική ομοσπονδία; Θα έπρεπε να τιμωρηθεί μέχρι το τέλος της σεζόν αν όχι και ακόμα περισσότερο.

Ο Μίτροβιτς δεν ήταν τόσο επιθετικός όσο ο Μίκελ, αλλά ήρθε σε σωματική επαφή με τον διαιτητή Κάβανα. Η αγγλική ομοσπονδία θα πρέπει να τον τιμωρήσει παραδειγματικά. Οι διαιτητές θα πρέπει να αποπνέουν σεβασμό στο υψηλότερο επίπεδο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.