Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οι μάχες του NBA με live streaming

Οι μάχες του NBA με live streaming

Συντάκτης: Agones team
Agones team
21/3/2023 00:02
Ο «μαραθώνιος» της κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ μπαίνει στην τελική ευθεία και η αγωνία για την κατάταξη και το πλασάρισμα για τα Playoffs μεγαλώνει.

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου και πλέον κάθε παιχνίδι μπορεί να κρίνει το τελικό πλασάρισμα και μια θέση στην postseason.

Στο Μπρούκλιν οι Νετς αντιμετωπίζουν τους Καβαλίερς (01:30), σε ένα κρίσιμο παιχνίδι κυρίως για τους γηπεδούχους.

Οι ανανεωμένοι Νετς (39-32) μετά τα trades που απομάκρυναν τους σούπερ σταρ Ντουράντ και Ίρβινγκ από το «Barclays Center» ψάχνουν τα πατήματά τους και τις νίκες που θα διασφαλίσουν θέση στα Playoffs. Στην αντίπερα όχθη οι «Καβς» με ρεκόρ 45-28 δύσκολα θα μετακινηθούν από την 4 η θέση της Ανατολής, αλλά αναζητούν το καλό φινάλε στην κανονική περίοδο.BRO Νετς – CLE Καβαλίερς με ειδικά παικτών

Στο «Golden 1 Center» του Σακραμέντο οι Κινγκς υποδέχονται τους Σέλτικς (04:00) στο ντέρμπι της βραδιάς. Οι «βασιλιάδες» (43-27) φιγουράρουν πολύ ψηλά στη Δύση, ενώ η ομάδα της Βοστώνης (49-23) βρίσκεται στο κυνήγι της πρωτιάς στην Ανατολή, απέναντι σε Σίξερς και κυρίως τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί ήδη μία φορά φέτος στη Βοστώνη μενίκη των Σέλτικς
(122-104) και οι Κινγκς θέλουν ρεβάνς, για να υποσκελίσουν τους Γκρίζλις στη μάχη της 2 ης θέσης στη Δύση.

SAC Κινγκς – BOS Σέλτικς με ενισχυμένες αποδόσεις

Στο Λος Άντζελες θα διεξαχθεί άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι της δυτικής περιφέρειας, ανάμεσα σε Κλίπερς και Θάντερ (04:30). Οι «Κλιπς» (38-34) με τον Ράσελ Ουέστμπρουκ εδώ και λίγο καιρό στην πρώτη γραμμή καλούνται να εξασφαλίσουν τη θέση τους στα Playoffs χωρίς τη διαδικασία των Play-in.

Αντίστροφοι οι ρόλοι για την ομάδα της Οκλαχόμα (35-36), καθώς βρίσκεται στο γκρουπ των ομάδων που βαδίζουν σε τεντωμένο σχοινί όσον αφορά τα Playoffs και θέλει τη νίκη για να μπορεί να διεκδικήσει ακόμα και απευθείας εισιτήριο για την postseason.

Λος Άντζελες Κλίπερς – Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ με αμέτρητες αγορές

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

To ΝΒΑ όπως θα ήθελες να είναι...

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ 21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.