Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ατρόμητος-Ιωνικός 2-0: Αποτελεσματικοί οι μεν, άστοχοι οι δε

Ατρόμητος-Ιωνικός 2-0: Αποτελεσματικοί οι μεν, άστοχοι οι δε

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
18/3/2023 21:24
Ο Ατρόμητος επικράτησε με 2-0 του Ιωνικού για την πρώτη αγωνιστική των πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ εκμεταλλευόμενος την αποτελεσματικότητα του στην αναμέτρηση.

Η ομάδα του Περιστερίου είχε καλό πρόσωπο στο πρώτο μέρος, βρήκε το γκολ με τον Καμαρά στο 19' με τον Ιωνικό να ψάχνει αντίδραση. Το δεύτερο μέρος ανήκε στο σύνολο του Γρηγορίου το οποίο είχε δοκάρι και χαμένες ευκαιρίες αλλά ο Ατρόμητος ήταν αυτός που πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Έρλινγκμαρκ στο 90'.

Με αυτή τους τη νίκη οι Περιστεριώτες πέρασαν στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας με 32 βαθμούς την ώρα που ο Ιωνικός παρέμεινε με 18 στη ζώνη του υποβιβασμού.

Το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό στο ξεκίνημα τους αλλά ο Ατρόμητος στην πρώτη του ευκαιρία ευτύχησε να προηγηθεί στο 19'. Ο Καμαρά εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Τζαβίδα βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα για το 1-0. Οι Περιστεριώτες έψαξαν και δεύτερο τέρμα για να πάρουν σοβαρό προβάδισμα νίκης, είχαν ευκαιρίες αλλά οι Νικαιώτες στο τέλος του πρώτου μέρους «άγγιξαν» την ισοφάριση με ένα σουτ του Σεμπά το οποίο έδιωξε εντυπωσιακά ο Γιαννιώτης.

Στο δεύτερο μέρος ο Ιωνικός μπήκε πιο δυνατά και έφτανε πιο εύκολα στην εστία του Γιαννιώτη, δημιούργησε ευκαιρίες με κορυφαία αυτή του Σεμπά στο 61' ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι και έπειτα ο Γιαννώτης απέκρουσε το σουτ του Φαντιγκά.

Η ομάδα της Νίκαιας ήταν εμφανώς ανώτερη από το 45' και μετά όμως δεν βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα κάτι που πέτυχε ο Ατρόμητος στο 90'. Ο Κούεν εκτέλεσε το κόρνερ, ο Έρλινγκμαρκ πήρε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Στα εναπομείναντα λεπτά ο Ιωνικός έψαξε ένα γκολ για να ξαναμπεί στο παιχνίδι χωρίς όμως επιτυχία και έτσι αποχώρησε απογοητευμένος από το γήπεδο.

Ατρόμητος (Κόλμαν): Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κέσχριντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Γκονζάλες (68' Φριντζόσον), Καμαρά (81' Κούεν), Έρλινγκμαρκ, Κλωναρίδης, Τζαβίδας (58' Κιάρτασον), Ρομπάιγ (81' Τζοβάρας)

Ιωνικός (Γρηγορίου): Χουτεσιώτης, Σόουζα, Βαλεριάνος, Μύγας, Ρομάο, Λοβέρα (55' Μασάς), Σάκιτς, Φαντιγκά (73' Μάνος), Κάνιας, Σεμπά (82' Καμπράλ), Μάντζης

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.