Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Βιεϊρά από την Κρίσταλ Πάλας

Τέλος ο Βιεϊρά από την Κρίσταλ Πάλας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/3/2023 16:12
Παρελθόν από τον πάγκο της Κρίσταλ Πάλας αποτελεί ο Πατρίκ Βιεϊρά, ο οποίος πλήρωσε το «μάρμαρο» για τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα των «Αετών». Ο ΜακΚάρθι σε ρόλο υπηρεσιακού για το παιχνίδι με την Άρσεναλ.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Κρίσταλ Πάλας, η οποία γνωστοποίησε την αποχώρηση του Πατρίκ Βιεϊρά από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Οι «αετοί» αγνοούν τη νίκη μέσα στο 2023, τρέχοντας αρνητικό σερί 11 αγώνων με πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες με αποτέλεσμα να βρίσκονται μόλις στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η ήττα στο ντέρμπι μίσους από την Μπράιτον ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής της διοίκησης, ενώ πριν από αυτό το παιχνίδι, η ομάδα κατέγραψε τρία σερί ματς χωρίς σουτ στην εστία.

Ο Βϊειρά ανέλαβε την ομάδα το περσινό καλοκαίρι αντικαθιστώντας τον Ρόι Χόγκσον και στην πρώτη του σεζόν οδήγησε την ομάδα στην 12η θέση παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο, ενώ έφτασε και έως τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Η φετινή σεζόν δεν ήταν ανάλογη, με τους Λονδρέζους να παρουσιάζουν μια ομάδα με μεγάλο δημιουργικό πρόβλημα και αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους.

Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος, ο Πάντι ΜακΚάρθι αναλαμβάνει καθήκοντα υπηρεσιακού για το παιχνίδι της Κυριακής με την Άρσεναλ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.