Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επιβεβαίωσε τις επαφές με τον Παναθηναϊκό ο Πέτριτς

Επιβεβαίωσε τις επαφές με τον Παναθηναϊκό ο Πέτριτς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/12/2013 14:08
Τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Παναθηναϊκό να ασχολείται με την περίπτωση του Μλάντεν Πέτριτς επιβεβαίωσε ο Κροάτης επιθετικός ο οποίος τόνισε ότι έχει να επιλέξει ανάμεσα σε πολλές ομάδες.

Η αποχώρηση του Λουτσιάνο Φιγκερόα, έχουν αναγκάσει τον Παναθηναϊκό να κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ώστε να καλυφθεί το κενό του Αργεντινού επιθετικού.

Μία από τις περιπτώσεις που φέρεται να εξετάζουν στο τριφύλλι είναι αυτή του Μλάντεν Πέτριτς της Γουέστ Χαμ ο οποίος είχε συνυπάρξει στο παρελθόν με τον Μάρκους Μπεργκ στο Αμβούργο.

Μάλιστα, ο Κροάτης άσος που μετράει μόλις 3 συμμετοχές με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ φέτος, μίλησε στη «Live Sport» και παραδέχθηκε ότι υπήρξε επαφή μεταξύ της δικής του πλευράς και του Παναθηναϊκού:

«Κάναμε μία συζήτηση με την πλευρά του Παναθηναϊκού. Όλα είναι ανοιχτά. Μπορεί να ξαναμιλήσουμε, θέλω να αποφασίσω μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου. Οι επιλογές είναι πολλές», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ξέρω αρκετά για την ομάδα, αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο. Ο Παναθηναϊκός είναι ως τώρα μία πιθανότητα για μένα. Δικός μου βασικός στόχος κατά τη διάρκεια της σεζόν είναι να παίξω και να συμμετάσχω με την Εθνική στο Μουντιάλ».

Ο ίδιος πρόσθεσε πως δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του: «Ήταν στην προθέρμανση, σε ματς U21 Γουέστ Χαμ-Γουλβς. Δεν ήταν σοβαρός, όμως πιέστηκα για να επιστρέψω γρήγορα σε δράση κι έπαθα υποτροπή. Τώρα είμαι καλά. Όχι 100% έτοιμος, αλλά προπονούμαι, δεν έχω κανένα πρόβλημα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.