Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πλήγμα με Γκαρνάτσο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Πλήγμα με Γκαρνάτσο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/3/2023 19:23
Πλήγμα με Γκαρνάτσο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς ο νεαρός Αργεντινός εξτρέμ τραυματίστηκε στους συνδέσμους του αστραγάλου και θα λείψει για τις επόμενες εβδομάδες.

Άσχημα τα μαντάτα για τον Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, ο οποίος θα χάσει το επόμενο διάστημα μετά το τραυματισμό που αποκόμισε στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Σαουθάμπτον.

Ο 18χρονος αποχώρησε από το γήπεδο με πατερίτσες έπειτα από ένα μαρκάρισμα του Κάιλ Γουόκερ-Πίτερς και όπως έδειξαν οι ιατρικές εξετάσεις, υπέστη ζημιά στους συνδέσμους του αστραγάλου του.

Όπως έγινε γνωστό, ο νεαρός άσος θα λείψει για τις επόμενες εβδομάδες και έτσι θα χάσει και την ευκαιρία να κάνει ντεμπούτο στην Εθνική Αργεντινής καθώς κλήθηκε από τον Λιονέλ Σκαλόνι για τα φιλικά του Μαρτίου.

«Είμαι απογοητευμένος που χάνω επίσης την ευκαιρία να είμαι με τους συμπαίκτες μου στην εθνική ομάδα της Αργεντινής σε μια μεγάλη και περήφανη στιγμή για εμένα και την οικογένειά μου. Αυτό είναι μέρος του ποδοσφαίρου και του επαγγέλματός μας, ωστόσο, είμαι ήδη συγκεντρωμένος στην αποθεραπεία μου», έγραψε στο Instagram ο Γκαρνάτσο, ο οποίος τη φετινή σεζόν μετράει 5 γκολ και 6 ασίστ σε 32 παιχνίδια με τους «κόκκινους διαβόλους».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.