Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ίνγκασον για την πρεμιέρα των πλέι οφ

ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ίνγκασον για την πρεμιέρα των πλέι οφ

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
14/3/2023 16:29
Αγώνα δρόμου φαίνεται πως κάνει ο Ίνγκι Ίνγκασον προκειμένου να προλάβει το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στην πρεμιέρα των πλέι οφ την Κυριακή (19/3).

Ο Ισλανδός αμυντικός υποβλήθηκε σε μαγνητική, από την οποία διαπιστώθηκε πως έχει οίδημα στην δεξιά γάμπα και πλέον η κατάστασή του θα παρακολουθείται καθημερινά και θα επανεκτιμηθεί.

Από εκεί και πέρα ευχάριστα νέα είχε ο Κούρτιτς, που έμαθε πως συμπεριλαμβάνεται στις κλήσεις της εθνικής Σλοβενίας για την πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2024.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε για τον ΠΑΟΚ με νίκη στον Βόλο και πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στα Play Offs, όπου φυσικά θα κριθούν τα πάντα στη μάχη του φετινού τίτλου.

Η κλήρωση έφερε τον Άρη εκτός έδρας ως πρώτο αντίπαλο του Δικεφάλου, με το αγωνιστικό επιτελείο να στρέφει την απόλυτη προσοχή του στον πρώτο από τους 10 τελικούς της post season, πριν τη διακοπή για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα της αναμέτρησης στο Πανθεσσαλικό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι δούλεψαν με το τεχνικό επιτελείο πάνω στον τομέα της τακτικής, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη και δίτερμα.

Ο Φιλίπε Σοάρες προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα. Ο Ίνγκι Ίνγκασον υποβλήθηκε σε μαγνητική που έδειξε πως έχει ένα οίδημα στη δεξιά γάμπα. Ο Ισλανδός ξεκίνησε θεραπεία και η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά. Θεραπεία έκανε κι ο Ίβαν Νάσμπεργκ , ενώ ατομικά δούλεψαν οι Γιάσμιν Κούρτιτς και Λευτέρης Λύρατζης.

Την Τετάρτη (15.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.