Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Με Χάμες αλλα χωρίς Εμβιλά με ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Με Χάμες αλλα χωρίς Εμβιλά με ΑΕΚ

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
11/3/2023 20:42
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή (12/3) και σε αυτή βρίσκεται ο Χάμες Ροντρίγκεζ αλλά όχι ο Εμβιλά.

Ο Κολομβιανός άσος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε στη διάθεση του Μίτσελ και αυτό που μένει να δούμε είναι αν ο Ισπανός προπονητής θα τον συμπεριλάβει στη βασική ενδεκάδα.

Ο Εμβιλά έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού όπως και ο Γκάρι Ροντρίγκεζ ενώ τιμωρημένος είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Αναλυτικά:

«Η αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Οι επιλογές του κ. Μίτσελ για το εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή (12/3, 19:00) εκτός έδρας την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 26ης, και τελευταίας για την κανονική περίοδο της Stoiximan Super League, αγωνιστικής. Οι πρωταθλητές προπονήθηκαν το Σάββατο (11/3) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ο κ. Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή.

Οι 23 ποδοσφαιριστές που τη συγκροτούν είναι οι εξής: Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Σαμασέκου, Τζολάκης, Βαλμπουενά και Βρουσάι»




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.