Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ και Σένκεφελντ αλλά με Βέρμπιτς στο Περιστέρι

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ και Σένκεφελντ αλλά με Βέρμπιτς στο Περιστέρι

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
11/3/2023 15:37
Mε δύο γνωστές απουσίες αλλά και μία επιστροφή θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (12/3, 19:00), στην 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League.

Ο Μπερνάρ δεν προπονήθηκε, λόγω της μικροεπέμβασης που έκανε προ τριών ημερών για να αντιμετωπίσει τον κολικό στο νεφρό και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των «πράσινων», αλλά ο Γιοβάνοβιτς ελπίζει πως θα είναι απόλυτα έτοιμος με την εκκίνηση των πλέι οφ το επόμενο Σαββατοκύριακο (18-19/3). Εκτός έμεινε και ο Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Στον αντίποδα, ο Βέρμπιτς προπονήθηκε για τέταρτη σερί μέρα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, ξεπέρασε τη θλάση πρώτου βαθμού στο δικέφαλο μηριαίο μυ και θα είναι διαθέσιμος, αλλά δύσκολα θα πάρει φανέλα βασικού.

Την αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελούν οι: οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Κώτσιρας, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Σάντσες, Πούχατς, Σάρλια, Μάγκνουσον, Πούγγουρας, Κουρμπέλης, Ρουμπέν, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κλεϊνχέισλερ, Μαντσίνι, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Σπόραρ και Καμπετσής.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.