Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λίνεκερ: Το BBC τον απομάκρυνε μετά την κριτική που άσκησε στην Κυβέρνηση

Λίνεκερ: Το BBC τον απομάκρυνε μετά την κριτική που άσκησε στην Κυβέρνηση

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/3/2023 20:09
Στην απομάκρυνση του Γκάρι Λίνεκερ από την παρουσίαση της εκπομπής «Match of the Day» μέχρι νεωτέρας προχώρησε το BBC, μετά το σχόλιο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή για την κυβέρνηση της Αγγλίας και τη μεταναστευτική πολιτική που έχει επιλέξει.

Πρώτο θέμα έχει γίνει στην Αγγλία η απόφαση του BBC να απομακρύνει τον Γκάρι Λίνεκερ από την παρουσίαση της εκπομπής «Match of the Day» μέχρι να «υπάρξει συμφωνία των δύο πλευρών σχετικά με τη χρήση των social media».

Το BBC αναφέρει ότι η «πρόσφατη δραστηριότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Λίνεκερ αποτελεί παραβίαση των οδηγιών μας». Προσθέτει επίσης ότι θα πρέπει «να απέχει πολύ από το να παίρνει θέση σε κομματικά πολιτικά ζητήματα ή πολιτικές αντιπαραθέσεις».

Το όλο θέμα προέκυψε πριν μερικές ημέρες, όταν ο θρυλικός παλαίμαχος Άγγλος επιθετικός και γνωστός για τις αναρτήσεις του στο twitter σχολίασε καυστικά τη μεταναστευτική πολιτική την οποία ακολουθεί η αγγλική κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα σχολίασε: «Δεν υπάρχει τεράστια εισροή. Δεχόμαστε πολύ λιγότερους πρόσφυγες από άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες. Αυτή είναι απλώς μια αμέτρητα σκληρή πολιτική που απευθύνεται στους πιο ευάλωτους ανθρώπους σε γλώσσα που είναι παρόμοια με αυτή που χρησιμοποιούσε η Γερμανία τη δεκαετία του '30, ή είμαι εκτός λειτουργίας;».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.