Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παρί Σεν Ζερμέν: Σκέψεις για επιστροφή Τούχελ και «οργή» για Μέσι από παλαίμαχο άσο της ομάδας

Παρί Σεν Ζερμέν: Σκέψεις για επιστροφή Τούχελ και «οργή» για Μέσι από παλαίμαχο άσο της ομάδας

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
9/3/2023 15:14
O αποκλεισμός της Παρί Σεν Ζερμέν από την Μπάγερν Μονάχου έθεσε για ακόμα μία σεζόν τους Παριζιάνους νωρίς εκτός Τσάμπιονς Λιγκ, με τους φιλάθλους να τα έχουν βάλει με... όλους, την διοίκηση να σκέφτεται ριζικές αλλαγές και τον παλαίμαχο άσο της ομάδας, Ζερόμ Ροτέν, να ξεσπάει κατά του Λιονέλ Μέσι.

Η Παρί Σεν Ζερμέν αποκλείστηκε, για μια ακόμη χρονιά, από τη συνέχεια του Champions League, μετά την ήττα της χθες στο Μόναχο από την Μπάγερν με 2-0 και αναμένονται εξελίξεις με κύριο θέμα την παραμονή ή όχι του Κριστόφ Γκαλτιέ στον πάγκο της ομάδας.

Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ ο πρόεδρος των Παριζιάνων, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, συγκάλεσε για απόψε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο, καθώς είναι δυσαρεστημένος με τη συνολική εικόνα και πορεία της ομάδας στη σεζόν και θέλει να τελειώσει άμεσα τη συνεργασία του συλλόγου με τον Γκαλτιέ.

Τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως η ομάδα του Παρισιού σκέφτεται να επαναφέρει στον πάγκο της τον Τόμας Τούχελ, ο οποίος παραμένει χωρίς ομάδα, μετά την απόλυση του από την Τσέλσι. Ο Γερμανός τεχνικός βρισκόταν για σχεδόν δύο χρόνια στον πάγκο της Τσέλσι, ενώ προηγουμένως είχε περάσει για 2,5 έτη από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Την ίδια στιγμή βαριές κουβέντες για την παρουσία του Λιονέλ Μέσι είπε ο παλαίμαχος άσος της ομάδας, Ζερόμ Ροτέν: «Δεν τον θέλουμε, πρέπει να φύγει από την Παρί. Δεν θέλει να επενδύσει στον σύλλογο. Διάβασα μερικές από τις δηλώσεις του στις οποίες έλεγε "έχω προσαρμοστεί" αλλά σε τι έχεις προσαρμοστεί, αγαπητέ μου; Με το να σκοράρεις 18 γκολ και να μοιράζει 16 ασίστ κόντρα σε Ανζέ και Κλερμόν; Σε σημαντικά παιχνίδια εξαφανίζεται εντελώς», ανέφερε μιλώντας στο RMC Sport.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.