Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Έδεσε» Βλαχοδήμο μέχρι το 2027 η Μπενφίκα

«Έδεσε» Βλαχοδήμο μέχρι το 2027 η Μπενφίκα

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
8/3/2023 18:38
Την εστία της Μπενφίκα μέχρι το 2027 θα υπερασπίζεται ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, καθώς επέκτεινε και τυπικά το συμβόλαιό του για ακόμα τέσσερα χρόνια.

Ο 28χρονος Έλληνας τερματοφύλακας είχε μετακομίσει στους «αετούς» της Λισαβόνας πριν από μία πενταετία, εξαργυρώνοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Από τότε αγωνίζεται σταθερά βασικός στους «ερυθρόλευκους» και πολλές φορές βρέθηκε στο μεταγραφικό στόχαστρο άλλων ομάδων, πλησιάζοντας μάλιστα πολύ κοντά στη μετακίνησή του στον Άγιαξ κι αργότερα στη Λιλ.

Μόνο τη σεζόν 2020/21 είχε χάσει τη θέση του στο δεύτερο μισό της σεζόν, καθώς ο Ζόρζε Ζεσούς ο οποίος τότε καθόταν στην άκρη του πάγκου, εμπιστευόταν περισσότερο τον Βραζιλιάνο Έλτον Λέιτε.

Παρ' όλα αυτά η συνολική του παρουσία στην πενταετία κρίνεται πάρα πολύ καλή και δεν είναι τυχαίο ότι έχει καταγράψει ήδη 210 συμμετοχές με τους πρωτοπόρους της Πριμέιρα Λίγκα.

Πλέον η Μπενφίκα τον «έδεσε» και θα αποχωρήσει από την πορτογαλική πρωτεύουσα μόνο αν πάρει μεταγραφή.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι οι διοικούντες τους «αετούς» αποφάσισαν να αυξήσουν και τις απολαβές του στο νέο συμβόλαιο, αποτελώντας πια έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της ομάδας.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.