Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νεκρός οπαδός της Μπλάκπουλ σε επεισόδια μετά το ματς με την Μπέρνλι

Νεκρός οπαδός της Μπλάκπουλ σε επεισόδια μετά το ματς με την Μπέρνλι

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
6/3/2023 20:08
Σοκ και θλίψη επικρατεί στο αγγλικό ποδόσφαιρο που «χτυπήθηκε» από φαινόμενα ακραίου χουλιγκανισμού, αφού φίλαθλος έχασε τη ζωή του μετά από συμπλοκές οπαδών έξω από παμπ στο Μπλάκπουλ, μετά τον αγώνα με την Μπέρνλι (0-0) για την Τσάμπιονσιπ.

Ο 55χρονος Τόνισε Τζόνσον τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι, όταν βρέθηκε εν μέσω συμπλοκής 15 ατόμων έξω από μπαρ στο Μπλάκπουλ το Σάββατο (4/3), όπως ανακοίνωσε η αστυνομία. Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να του κάνουν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπως αναφέρει το BBC.

«Δυστυχώς ο Τζόνσον πέθανε στο νοσοκομείο μέσα στη νύχτα και η οικογένειά του είναι, όπως είναι κατανοητό, συντετριμμένη. Τους στηρίζουμε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και είμαστε αποφασισμένοι να τους δώσουμε απαντήσεις για το τι συνέβη», ανέφερε η αστυνομία.

Η Μπλάκπουλ δήλωσε βαθιά σοκαρισμένη και λυπημένη μαθαίνοντας ότι ο 55χρονος Τόνι Τζόνσον έχασε τη ζωή του, ενώ και η Μπέρνλι ανέφερε σε ανακοίνωσή της: «Μοιραζόμαστε τις σκέψεις και τα συλλυπητήρια μας με την οικογένειά του, τους φίλους του και όλους στη Μπλάκπουλ».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.