Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρωταθλητής Ευρώπης ξανά στον κλειστό στίβο ο Τεντόγλου που έγραψε ιστορία (video)

Πρωταθλητής Ευρώπης ξανά στον κλειστό στίβο ο Τεντόγλου που έγραψε ιστορία (video)

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
5/3/2023 10:12
Ο Μίλτος Τεντόγλου ήταν το απόλυτο φαβορί και ως τέτοιο ακριβώς συμπεριφέρθηκε στον τελικό του άλματος εις μήκος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Κωνσταντινούπολη, γράφοντας ιστορία με τον τρίτο σερί τίτλο!

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Τόκιο, ουσιαστικά «καθάρισε» την πρωτιά από το πρώτο του άλμα, όταν και προσγειώθηκε στα 8,30 μ. βάζοντας πολύ παραπάνω πίεση στους αντιπάλους του, από τους οποίους ελάχιστοι μπόρεσαν να ακολουθήσουν κι όχι από πολύ κοντά.



Ο Τσέχος Γιούσκα και ο Ρουμάνος Μπιτάν προσπάθησαν αλλά έμειναν μακριά, με τον Μόντλερ να είναι ο μόνος που πήδηξε πάνω από οκτώ μέτρα και συγκεκριμένα 8,19.

Οι προσπάθειες που ακολούθησαν ήταν οριακές, με τα άκυρα άλματα να διαδέχονται το ένα το άλλο. Ο Σουηδός πήδηξε μάλιστα 8,30 μ. αλλά το άλμα του ήταν άκυρο πολύ οριακά, με τον Τεντόγλου να προσπαθεί να βελτιώσει την επίδοσή του, αλλά δεν το κατάφερε, πηδώντας πάντως 8,29 μ. στην έκτη και τελευταία του προσπάθεια.







Αυτό πάντως δεν τον ενόχλησε καθόλου, αφού η πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο κατέληξαν σε αυτόν, που στέφθηκε για τρίτη σερί φορά πρωταθλητής Ευρώπης στον κλειστό στίβο, σε ένα επίτευγμα που δεν είχε επαναληφθεί ποτέ στο παρελθόν. Στην δεύτερη θέση ήταν ο Μόντλερ και στην τρίτη ο Μπιτάν αντίστοιχα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.