Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Με ανατροπή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: Με ανατροπή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/12/2013 16:48
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε να χάνει με 2-0 από τη Χαλ μόλις στο 13ο λεπτό, ωστόσο κατάφερε να γυρίσει το σκορ και να φύγει με τη νίκη (3-2) από το «KC Stadium», αν και «καρδιοχτύπησε» στα τελευταία λεπτά, με τους γηπεδούχους να χάνουν σπουδαίες ευκαιρίες για την ισοφάριση.

Στο παιχνίδι που άνοιξε τη αυλαία της 18ης αγωνιστικής, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με πρωταγωνιστή τον Γουέιν Ρούνεϊ, πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της, καθώς επικράτησε με 3-2 της Χαλ στο «KC Stadium» και μείωσε προσωρινά στους 5 τη διαφορά της από την κορυφή.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά καθώς πήραν νωρίς νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Τσέστερ (4’) και Μάιλερ (13’) , ωστόσο η Γιουνάιτεντ κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα πριν τη λήξη του πρώτου μέρους…

Αρχικά στο 19’, ο Ρούνει έβγαλε τη σέντρα στον Σμόλινγκ και αυτός με κεφαλιά μείωσε σε 2-1, ενώ στο 26’ ο Άγγλος φορ με ωραίο σουτ ισοφάρισε σε 2-2 για τους «κόκκινους διαβόλους».

Στην επανάληψη, η Χαλ είχε οριζόντιο δοκάρι για να πάρει ξανά το προβάδισμα και ένα λεπτό μετά ο Τσέστερ με αυτογκόλ (66’) έδωσε το προβάδισμα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Βαλένσια στο 90’.

Μάλιστα στα τελευταία λεπτά, η Χαλ έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, ωστόσο ο Ντε Χέα και οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων κράτησαν το μηδέν, με αποτέλεσμα η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ να πάρει τρίτο σερί «τρίποντο» στο πρωτάθλημα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.