Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αυτές είναι οι πιθανές ημερομηνίες για Ατρόμητος-ΑΕΚ και ημιτελικούς Κυπέλλου

Αυτές είναι οι πιθανές ημερομηνίες για Ατρόμητος-ΑΕΚ και ημιτελικούς Κυπέλλου

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
1/3/2023 14:28
Η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΚ θα διεξαχθεί όπως όλα δείχνουν την ερχόμενη Τετάρτη (8/3), ενώ πιθανό την ίδια μέρα είναι να πραγματοποιηθεί και ο πρώτος ημιτελικός Λαμία-ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας Novibet.

Το παιχνίδι στο Περιστέρι θα διεξαχθεί κανονικά μετά την απόρριψη της έφεσης της ΑΕΚ και η πιθανότερη ημερομηνία για να γίνει αυτό είναι η Τετάρτη 8 Μαρτίου χωρίς όμως να έχει γίνει κάτι οριστικό.

Αυτή η μέρα ωστόσο φαίνεται ότι είναι η πιο βολική από τη στιγμή που την Κυριακή 12 Μαρτίου θα διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League και στη συνέχεια θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ. Για να συμβεί κάτι τέτοιο όμως πρέπει πρώτα να έχει επικυρωθεί η βαθμολογία και το Ατρόμητος-ΑΕΚ είναι μία εκρεμμότητα.

Μάλιστα την ίδια μέρα είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί και ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet ανάμεσα στη Λαμία και τον ΠΑΟΚ ο οποίος αναβλήθηκε λόγω της τραγωδίας που συνέβη στα Τέμπη. Όσον αφορά τους επαναληπτικούς της διοργάνωσης, είναι πιθανό να γίνουν την Μεγάλη Εβδομάδα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.