Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σοκ στην Παρί Σεν Ζερμέν: Νεαρή κατήγγειλε τον Χακίμι για βιασμό

Σοκ στην Παρί Σεν Ζερμέν: Νεαρή κατήγγειλε τον Χακίμι για βιασμό

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
27/2/2023 21:28
Θύμα βιασμού από τον Ασράφ Χακίμι κατήγγειλε ότι έπεσε 23χρονη γυναίκα στη Γαλλία και το θέμα πλέον διερευνάται από την Εισαγγελία.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, η νεαρή κατήγγειλε την Κυριακή (26/2) το απόγευμα ότι τη βίασε ο Μαροκινός δεξιός μπακ της Παρί Σεν Ζερμέν.

Βέβαια δεν έκανε μήνυση κι έτσι ο Εισαγγελέας θα επέμβει αυτεπάγγελτα προκειμένου να ερευνηθεί η υπόθεση που έχει συγκλονίσει το γαλλικό ποδόσφαιρο αλλά και ολόκληρο τον κόσμο, καθώς διαρκώς πληθαίνουν οι καταγγελίες για βιασμούς ή απόπειρες βιασμών από διάσημους αθλητές.

Με βάση τα όσα αναφέρονται από την καταγγέλλουσα, είχε γνωριστεί με τον Χακίμι μέσω Instagram στις 16/1 και το περασμένο Σάββατο (25/2) ο 24χρονος σταρ την προσκάλεσε στο σπίτι του και μάλιστα έστειλε uber για τη μεταφορά της.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους ο δεξιός μπακ της Παρί τη φίλησε στο στόμα παρά τη θέλησή της, στη συνέχεια της σήκωσε την μπλούζα και προχώρησε στον βιασμό.

Η νεαρή γυναίκα υποστηρίζει ότι τον κλώτσησε στα γεννητικά όργανα κι απελευθερώθηκε, πριν στείλει γραπτό μήνυμα σε φίλο της ο οποίος έφτασε στο σημείο και την παρέλαβε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χακίμι ταλαιπωρείται από τραυματισμό κι έμεινε εκτός αποστολής στο ντέρμπι της Μαρσέιγ με την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ το περασμένο Σαββατοκύριακο η σύζυγός του και τα δύο τους παιδιά είχαν ταξιδέψει στο Ντουμπάι για διακοπές.

Πλέον αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η συνέχεια της υπόθεσης.

Την ίδια στιγμή, τα μπλεξίματα για την Παρί Σεν Ζερμέν δεν σταματούν, καθώς ο ιδιοκτήτης του συλλόγου Νασέρ Αλ-Κελαϊφί κατηγορείται για συμμετοχή σε σκάνδαλο απαγωγής κι εκφοβισμού επιχειρηματία...

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.