Θανατική ποινή σε 21 οπαδούς στην Αίγυπτο!

Θανατική ποινή σε 21 οπαδούς στην Αίγυπτο!Σε θάνατο δια απαγχονισμού τιμωρήθηκαν 21 οπαδοί που συμμετείχαν στα επεισόδια του αγώνα Αλ Αχλί – Αλ Μασρί στην Αίγυπτο τον περασμένο Ιανουάριο.

Τα επεισόδια είχαν σημειωθεί στο παιχνίδι των δύο ομάδων στο Πορτ Σάιντ πριν από 13 μήνες για το πρωτάθλημα της χώρας, όταν οι οπαδοί των δύο ομάδων συγκρούστηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα να πέσουν νεκροί 74 εξ αυτών.

Σήμερα το δικαστήριο ανακοίνωσε την απόφαση η οποία ήταν θάνατος δια απαγχονισμού, στα άτομα που αποδείχθηκαν ότι συμμετείχαν στις συμπλοκές στο συγκεκριμένο αγώνα. Από την άλλη, ακόμα πέντε άτομα κρίθηκαν ένοχα και τιμωρήθηκαν με ποινή ισόβιας κάθειρξης, αρκετοί άλλοι επιβλήθηκαν με μικρότερες ποινές, ενώ 28 άτομα αφέθηκαν ελεύθερα.

Τέλος, ποινή 15 ετών επιβλήθηκε σε δύο αστυνομικούς οι οποίοι δεν φρόντισαν να ανοίξουν τις εισόδους στις θύρες ώστε να αποχωρήσουν οι οπαδοί των φιλοξενούμενων, ενώ κάποιοι μάρτυρες κατέθεσαν ότι τους είδαν να παίζουν το… ρόλο του θεατή, μην προσπαθώντας να περιορίσουν τα επεισόδια που στοίχησαν τη ζωή σε 74 οπαδούς.
Σχολιασμός

1 σχόλιο:

στις 09/03/2013 17:27
166 1

185 1

260 1

KAI PAME TAMEIO

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Παίξε Online Στοίχημα

    Δοκίμασε μία από τις παρακάτω δοκιμασμένες και νόμιμες Ελληνικές στοιχηματικές εταιρίες: