Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Το αντίο του Πάρντιου στον Άρη - «Είμαι πεπεισμένος πως η ομάδα θα βγει στην Ευρώπη»

Το αντίο του Πάρντιου στον Άρη - «Είμαι πεπεισμένος πως η ομάδα θα βγει στην Ευρώπη»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
24/2/2023 14:05
Ο Άλαν Πάρντιου, που εδώ και μέρες έχει απομακρυνθεί από την τεχνική ηγεσία του Άρη, αποτελεί εδώ και μερικές ώρες και τυπικά παρελθόν από την ομάδα, ωστόσο θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα αποχωρώντας.

Ο Άγγλος τεχνικός αφού ευχαρίστησε τους πάντες για όσα έζησε εδώ, τόνισε πως νιώθει σίγουρος πως ο Άρης θα πάρει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και προέτρεψε τους παίκτες να κυνηγήσουν την 4η θέση.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια του Άρη, επίσης την πόλη της Θεσσαλονίκης για τη γενναιοδωρία με την οποία με υποδέχθηκε, αλλά και τον χρόνο που πέρασα εδώ. Η ομορφιά είναι οι άνθρωποί της. Δεν είναι περίεργο, που είναι τόσο δημοφιλής στους τουρίστες. Οι παίκτες και το επιτελείο προσπάθησαν να εφαρμόσουν τη στρατηγική μου και δούλεψαν ακούραστα και σκληρά, για να επιτύχουν συνέπεια στην απόδοση. Θέλω να σταθώ στον Χουλιάν, τον αρχηγό, που ηγείται της ομάδας, με τόση ευφυΐα και πίστη στον Άρη. Θέλω επίσης να ευχηθώ στην ομάδα πολλές νίκες. Η πλειοψηφία των επιθετικών και των νέων παικτών έχουν αναρρώσει από τραυματισμούς και είμαι πεπεισμένος ότι η ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για την Ευρώπη. Κυνηγήστε την τέταρτη θέση» ανέφερε στην δήλωσή του ο Πάρντιου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.