Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τουρκία: Ο Ατσού βρέθηκε νεκρός στα συντρίμμια της πολυκατοικίας που διέμενε

Τουρκία: Ο Ατσού βρέθηκε νεκρός στα συντρίμμια της πολυκατοικίας που διέμενε

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
18/2/2023 09:39
Θλίψη και πένθος για τον Κριστιάν Ατσού που τελικά βρέθηκε νεκρός στα ερείπια της πολυκατοικίας που έμενε, μετά τον φονικό σεισμό στην Τουρκία.

Ο 31χρονος -65 φορές διεθνής- Γκανέζος εξτρέμ, που εσχάτως αγωνιζόταν για την Χατάισπορ, παρέμενε αγνοούμενος εδώ και μέρες, μετά τον σεισμό, ενώ όταν διαψεύστηκε η αρχική είδηση πως βρέθηκε ζωντανός, οι ελπίδες λιγόστεψαν δραματικά.

Τελικά σήμερα ο ατζέντης του, έκανε γνωστό το τραγικό γεγονός, αναφέροντας σε ανάρτησή του πως: «Ο Κριστιάν Ατσού βρέθηκε και δυστυχώς έχει χάσει την ζωή του».



Το παιχνίδι της μοίρας μάλιστα είναι ακομα πιο τραγικό αν αναλογιστεί κανείς, πως πρώην άσος των Τσέλσι, Νιούκαστλ, Έβερτον και Πόρτο, σημείωσε το γκολ της νίκης με την Καϊσέρισπορ, με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 90'+7' το βράδυ της 5ης Φεβρουαρίου, περίπου 6 ώρες πριν ο σεισμός χτυπήσει την γειτονική χώρα και ο ίδιος χάσει την ζωή του.



Ο διευθυντής της Χατάισπορ, Φατίχ Ιλέκ, αποκάλυψε ότι ο Γκανέζος είχε κλείσει αεροπορικά εισιτήρια το βράδυ της 5ης Φεβρουαρίου ώστε να μεταβεί στην Γαλλία για να δει την οικογένειά του στη Γαλλία αλλά τα ακύρωσε, μετά το γκολ που πέτυχε, αποφασίζοντας να παραμείνει στην πόλη Χατάι λίγο περισσότερο και τελικά αυτο αποδείχθηκε μοιραίο...

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.