Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βιδάλ: «Να κατακτήσουμε το Γιουρόπα Λιγκ»

Βιδάλ: «Να κατακτήσουμε το Γιουρόπα Λιγκ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/12/2013 19:07
Την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ έθεσε ως στόχο ο Αρτούρο Βιδάλ ο οποίος τόνισε πως θα είναι μιας μορφής εκδίκηση, για την αποτυχία της Γιουβέντους να προκριθεί στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο αποκλεισμός της «Γηραιάς Κυρίας» από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν η μεγαλύτερη απογοήτευση στην καριέρα του Αρτούρο Βιδάλ, όπως δήλωσε ο Χιλιανός άσος ο οποίος τόνισε πως πλέον ο στόχος της ομάδας είναι να κατακτήσει το Γιουρόπα Λιγκ.

Μάλιστα ο ίδιος πρόσθεσε πως η Γιουβέντους έχει την ομάδα για να κατακτήσει το τρόπαιο, ενώ τόνισε πως το γεγονός ότι ο τελικός διεξάγεται στο Τορίνο, δίνει στους παίκτες επιπλέον κίνητρο:

«Ο τελικός στο Τορίνο είναι ένα επιπλέον κίνητρο για να προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε. Το Γιουρόπα Λιγκ θα είναι μια εκδίκηση για μένα, καθώς είμαι απογοητευμένος από τον αποκλεισμό μας από το Τσάμπιονς Λιγκ. ‘Ήταν η μεγαλύτερη απογοήτευση της καριέρας μου» τόνισε ο 26χρονος άσος και πρόσθεσε:

«Έχουμε μια ομάδα για να κατακτήσει το τρόπαιο, όχι για βγούμε εκτός από τον πρώτο γύρο. Πρέπει να ξεχαστεί το τελευταίο παιχνίδι, παίξαμε άσχημα στη φάση των γκρουπ. Δεν ήμασταν σε φόρμα κατά τη διάρκεια των πρώτων παιχνιδιών».

Να σημειωθεί πως η Γιουβέντους θα αντιμετωπίσει στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ την Τραμπζονσπόρ, ενώ σε περίπτωση πρόκρισης ενδέχεται να συναντήσει την Φιορεντίνα η οποία διασταυρώνει τα ξίφη της με την Έσμπιεργκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.