Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Βαρύ» πρόστιμο στον ΠΑΟΚ και τον Γιώργο Σαββίδη από την ΕΕΑ και «επίθεση» από τους Θεσσαλονικείς

«Βαρύ» πρόστιμο στον ΠΑΟΚ και τον Γιώργο Σαββίδη από την ΕΕΑ και «επίθεση» από τους Θεσσαλονικείς

Συντάκτης: Agones team
Agones team
15/2/2023 20:07
Η ΕΕΑ τιμώρισε τον Γιώργο Σαββίδη και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ με πρόστιμο, καθώς κρίθηκε πως δεν είχε δικαίωμα να βρίσκεται στο ΔΣ, λόγω νομικών εκκρεμοτήτων. «Σκληρή» απάντηση του «Δικεφάλου του Βορρά».

Τα μέλη της ΕΕΑ αποφάνθηκαν ομόφωνα ότι ο γιος του μεταλομετόχου του «Δικεφάλου του Βορρά» υπέβαλε ψευδή υπεύθυνη δήλωση, με την οποία βεβαιώνει ότι δεν συντρέχει στο πρόσωπό του κανένα κώλυμα για να είναι μέλος του ΔΣ. Σε ό,τι αφορά τις ποινές, υπενθυμίζεται πως η Επιτροπή επέβαλε πρόστιμο 80.000 ευρώ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και 100.000 ευρώ στον Γιώργο Σαββίδη.

Καταδικαστική ήταν η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Γιώργου Σαββίδη, καθώς τα μέλη της ΕΕΑ αποφάνθηκαν ομόφωνα ότι ο γιος του μεταλομετόχου του «Δικεφάλου του Βορρά» υπέβαλε ψευδή υπεύθυνη δήλωση, με την οποία βεβαιώνει ότι δεν συντρέχει στο πρόσωπό του κανένα κώλυμα για να είναι μέλος του Δ.Σ. Σε ό,τι αφορά τις ποινές, η Επιτροπή επέβαλε πρόστιμο 80.000 ευρώ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και 100.000 ευρώ στον Γιώργο Σαββίδη.

Με επίσημη ενημέρωση της, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πέρασε στην αντεπίθεση, έπειτα από την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να τιμωρήσει την ΠΑΕ και τον Γιώργο Σαββίδη.

Η ανακοίνωση των «ασπρόμαυρων»:

«Μετά από άλλη μια απόπειρα του Προέδρου της ΕΕΑ να εκτελέσει τις άνωθεν εντολές του για αποπροσανατολισμό της οικογένειας του ΠΑΟΚ, για φθορά του κύρους των στελεχών της ΠΑΕ και για τη δημιουργία αποσυσπειρωτικών εντυπώσεων, η σημερινή απόφαση ήρθε να επιβεβαιώσει όλα όσα εξαρχής υποστηρίζαμε.

Παρότι ακούγαμε στημένες υπερβολές για υποβιβασμούς και αφαιρέσεις βαθμών, το πρόστιμο τελικά επιβλήθηκε προσχηματικά για να μην εξευτελιστεί εντελώς ο Πρόεδρος της ΕΕΑ μετά και τον εξαναγκασμό του να απέχει από την εκδίκαση της υπόθεσης. Υπενθυμίζουμε ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει ζητήσει την διερεύνηση των ποινικών ευθυνών του κυρίου Τζουλάκη στην υπόθεση και για την παραβίαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, ενώ και για το πρόστιμο θα προσφύγει στα αρμόδια διοικητικά δικαστήρια.

Σε μια χώρα με τόσο φιλότιμο, δεν έχει ακόμη βρεθεί μια σταγόνα για τον κύριο Τζουλάκη και τους εντολείς του για να μας απαλλάξουν από την παρουσία τους»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.