Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βαλένθια: Ο Μπαράχα νέος προπονητής για να σώσει τις «νυχτερίδες»

Βαλένθια: Ο Μπαράχα νέος προπονητής για να σώσει τις «νυχτερίδες»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
14/2/2023 15:44
Ο Ρούμπεν Μπαράχα είναι κι επίσημα από την Τρίτη (14/2) ο νέος προπονητής της Βαλένθια, έχοντας στο πλευρό του τον Κάρλος Μαρτσένα.

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου είχε απολυθεί ο Τζενάρο Γκατούζο ο οποίος δεν είχε πείσει με το έργο του και οι «νυχτερίδες» πορεύονταν με υπηρεσιακό τεχνικό.

Ωστόσο τα αρνητικά αποτελέσματα και οι διαδοχικές ήττες οδήγησαν στην πρόσληψη του Μπαράχα μήπως και σωθεί η χρονιά, έχοντας στο πλάι του και τον Κάρλος Μαρτσένα.

Ο 47χρονος προπονητής δεν έχει εργαστεί από το 2020 κι έπειτα, όταν και καθόταν στην άκρη του πάγκου της Σαραγόσα.

Δεν έχει πετύχει κάτι σπουδαίο στην προπονητική του καριέρα, όμως αποτελεί θρύλο της Βαλένθια, καθώς φόρεσε τη φανέλα της ομάδας από το 2000 έως το 2010 και ήταν παρών σε όλες τις μεγάλες στιγμές της.

Πλέον αναλαμβάνει ένα διαφορετικό πόστο ελπίζοντας ότι θα τη βγάλει από το αδιέξοδο. Μετά από 21 αγωνιστικές στη Λα Λίγκα, οι «νυχτερίδες» με συγκομιδή 20 βαθμών βρίσκονται εντός επικίνδυνης ζώνης και πιο συγκεκριμένα στην 18η θέση.

Παράλληλα οι διοικούντες την ομάδα θέλησαν να κερδίσουν λίγο χρόνο με την πρόσληψη του Μπαράχα, καθώς στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια ο κόσμος της ομάδας διαδηλώνει διαρκώς έξω από το «Μεστάγια» κι απαιτεί την απομάκρυνσή τους.

Photo credits: valenciacf.com

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.