Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαουθάμπτον: Τέλος ο Τζόουνς έπειτα από μόλις 14 παιχνίδια

Σαουθάμπτον: Τέλος ο Τζόουνς έπειτα από μόλις 14 παιχνίδια

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/2/2023 15:10
Παρελθόν από τον πάγκο της Σαουθάμπτον αποτελεί ο Νέιθαν Τζόουνς έπειτα από μόλις 14 παιχνίδια στους «Άγιους» με την ομάδα να είχε τραγικό απολογισμό επτά ήττες σε οχτώ ματς στην Πρέμιερ Λιγκ.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Σαουθάμπτον, με τη διοίκηση να δείχνει την πόρτα της εξόδου στον Νέιθαν Τζόουνς. Η χθεσινή (11/2) εντός έδρας ήττα από την Γουλβς παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα και το προβάδισμα στο σκορ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής για τους διοικούντες, οι οποίοι αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία με τον Ουαλό τεχνικό έπειτα από μόλις 14 παιχνίδια.

Ο 49χρονος κάθισε στον πάγκο των «Άγιων» σε οχτώ ματς στην Πρέμιερ Λιγκ, μετρώντας επτά ήττες και μόλις μία νίκη. Συνολικά σε 14 παιχνίδια σ’ όλες τις διοργανώσεις η ομάδα κατέγραψε πέντε νίκες και εννέα ήττες και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος και στο -4 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Τζόουνς ανέλαβε την ομάδα στις 10 Νοεμβρίου αντικαθιστώντας τον Ραλφ Χάσενχουτλ και επρόκειτο για μια κίνηση με μεγάλο ρίσκο αφού δεν είχε δουλέψει ποτέ στην καριέρα του σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ. Οι μεγαλύτερες επιτυχίες του έχουν έρθει με την Λούτον, την οποία ανέβασε από την 4η κατηγορία στην 2η και λίγο έλειψε πέρσι να την οδηγήσει στην Πρέμιερ Λιγκ παρά το περιορισμό μπάτζετ.

Μετά την ήττα από την Γουλβς, αποχώρησε κατευθείαν για τα αποδυτήρια και ανέφερε σχετικά: «Δεν το έχω ξανακάνει αυτό στη ζωή μου. Σε 390 αγώνες, δεν το έκανα ποτέ αυτό. Αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα περιφερόμουν για να χειροκροτήσω θα έδειχνε σεβασμό».

Οι οπαδοί της Σαουθάμπτον φώναζαν «απολύεσαι το πρωί» και «Νέιθαν Τζόουνς, φύγε από το κλαμπ μας» μετά την προηγούμενη ήττα τους στο πρωτάθλημα από την Μπρέντφορντ. Ο Τζόουνς έδωσε μια συναισθηματική απάντηση σε εκείνη την ήττα με 3-0, λέγοντας: «Δεν έχω βάλει την σφραγίδα μου στην ομάδα και θα έπρεπε μέχρι τώρα. Με έφεραν για να κάνω ορισμένα πράγματα και δεν βλέπω την ομάδα μου να τα πράττει. Έχω κουραστεί λίγο. Θέλω να είμαι βάναυσα ειλικρινής με αυτό, έχω απογοητεύσει τους παίκτες».

Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος, παρελθόν αποτελούν επίσης οι κόουτς Κρις Κόουεν και Άλαν Σίχαν και ο Ρουμπέν Σελές θα αναλάβει καθήκοντα υπηρεσιακού για το παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στην Τσέλσι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.