Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσέρτσι: «Θέλω να επιστρέψω στη Ρόμα»

Τσέρτσι: «Θέλω να επιστρέψω στη Ρόμα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/12/2013 14:42
Την επιθυμία του να αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα της Ρόμα εξέφρασε ο Αλέσιο Τσέρτσι ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν ως παίκτης της Τορίνο.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ρόμα έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Τορίνο, καθώς μετράει ήδη 9 τέρματα στην Σέριε Α, ισοβαθμώντας στην 4η θέση των σκόρερ του πρωταθλήματος με τον Γκονζάλο Ιγκουαϊν.

Οι εμφανίσεις του Ιταλού άσου έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών μεγάλων ομάδων, με τον ίδιο να δίνει προτίμηση στην Ρόμα, καθώς δήλωσε πως θα ήθελε να αγωνιστεί ξανά στους «τζιαλορόσι»:

«Δεν είναι μυστικό ότι θα ήθελα να επιστρέψω μια μέρα στην Ρόμα. Νιώθω έτοιμος να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαι έμπειρος και νομίζω ότι έχει έρθει η ώρα να κάνω το βήμα παραπάνω στη καριέρα μου».

Να σημειωθεί πως κατάσκοποι των Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ και Τότεναμ είχαν βρεθεί τον Νοέμβριο στο «Κρέιβεν Κότατζ» για να παρακολουθήσουν τον 26χρονο στην φιλική αναμέτρηση της Εθνικής Ιταλίας εναντίον της Νιγηρίας, ενώ το όνομα έχει ακουστεί και για τη Γιουβέντους.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.