Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

EuroLeague: Άλμπα Βερολίνου - Ολυμπιακός με 0% γκανιότα** στο Pamestoixima.gr

EuroLeague: Άλμπα Βερολίνου - Ολυμπιακός με 0% γκανιότα** στο Pamestoixima.gr

Συντάκτης: Agones team
Agones team
8/2/2023 12:43
Η 24η αγωνιστική της EuroLeague βρίσκει τον Ολυμπιακό στην έδρα της Άλμπα Βερολίνου και στο Pamestoixima.gr το παιχνίδι προσφέρεται με 0% γκανιότα**.

Μια ακόμα νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας ψάχνει ο Ολυμπιακός την 24η αγωνιστική της EuroLeague, που αντιμετωπίζει την Άλμπα στο Βερολίνο (08/02, 21:00).Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει ρεκόρ 16-7, ίδιο με της Ρεάλ που την ακολουθεί, όμως, ο αγώνας των Μαδριλένων με την Αναντολού Εφές που ήταν να γίνει στην Τουρκία αναβλήθηκε, λόγω του φονικού σεισμού που έπληξε τη χώρα.

Άλμπα Βερολίνου - Ολυμπιακός με 0% γκανιότα** στο Pamestoixima.gr

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στη Γερμανία χωρίς τους τραυματίες Κώστα Σλούκα και Άλεκ Πίτερς, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν ούτε στην «διαβολοβδομάδα» που πέρασε. Στο απουσιολόγιο προστέθηκε και το όνομα του Τζορτζ Πάπας (οίδημα στο γόνατο).

Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να ξεχωρίζουν σε αρκετές στατιστικές κατηγορίες στη διοργάνωση, όπως στην επίθεση (2οι, 85.0 πόντοι), στη δημιουργία (1οι, 22.0 ασίστ), στα κλεψίματα (1οι, 8.0κλ.) και στο performance index rating (1οι, 104.2 βαθμοί). Στο Pamestoixima.gr βρίσκεις σε ενισχυμένη απόδοση* τη νίκη του Ολυμπιακού με 6-10 πόντους.

Όσον αφορά την Άλμπα Βερολίνου, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, διακρίνεται στον τομέα του ριμπάουντ (2η, 36.7ρ.), στη δημιουργία (2η, 20.3ασ.) και στα τρίποντα (10.0 εύστοχα κατά μέσο όρο).

Άλμπα Βερολίνου - Ολυμπιακός με 0% γκανιότα** στο Pamestoixima.gr

Weekly Pass στο Pamestoixima.gr και παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Η αγωνιστική δράση δεν σταματά ποτέ! Οι αναμετρήσεις σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και
πολλά ακόμα αθλήματα είναι εκεί σχεδόν καθημερινά για να κρατούν αμείωτο το
ενδιαφέρον!

Στο Pamestoixima.gr βρίσκεις δυνατές αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές για όλα τα αθλητικά γεγονότα!

Τα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ ενισχυμένες* αποδόσεις στο τελικό αποτέλεσμα, Επιστροφή Χρημάτων* στο 0-0 (στην αγορά πρώτος σκόρερ), Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*! Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.
**Ισχύει για την αγορά “Τελικό Αποτέλεσμα - Ενισχυμένες Αποδόσεις” έως την έναρξη του αγώνα.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».