Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet – Eιδικά για κάθε πόντο στους αγώνες της EuroLeague!

Sportingbet – Eιδικά για κάθε πόντο στους αγώνες της EuroLeague!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
8/2/2023 11:21
Στο Βερολίνο δοκιμάζεται απόψε ο Ολυμπιακός που αντιμετωπίζει την Άλμπα, για την 24η αγωνιστική της EuroLeague. Σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση της Premier League, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Λιντς στο «Old Trafford», με στόχο ένα νέο νικηφόρο σερί που θα την κρατήσει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Sportingbet – Priceboosts κάθε μέρα!

Συνέχεια στο σερί

Nα διευρύνει το νικηφόρο του σερί και να παραμείνει στην κορυφή της EuroLeague, ο Ολυμπιακός έρχεται αντιμέτωπος με την Άλμπα στο Βερολίνο. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς μετρούν πέντε συνεχόμενες νίκες και απόψε θα επιδιώξουν την 17η που θα τους κρατήσει στην 1η θέση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μπάσκετ της Ευρώπης. Η γερμανική ομάδα με ρεκόρ 6-17 βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, καθώς «τρέχει» αρνητικό σερί πέντε ηττών. Τελευταία φορά που πανηγύρισαν οι παίκτες του Ισραέλ Γκονθάλεθ ήταν στις 10 Ιανουαρίου, όταν επικράτησαν 83-63 της Μιλάνο στη «Mercedes – Benz Arena». Η «παράδοση» πάντως είναι με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, η οποία μετράει τέσσερις νίκες στις πέντε τελευταίες της επισκέψεις στο Βερολίνο.Sportingbet – Build A Bet* στους αγώνες της Premier League!

Σε πορεία πρωταθλητισμού

Να παραμείνει μέσα στο «κόλπο» της διεκδίκησης του πρωταθλήματος θέλει απόψε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ υποδέχεται τη Λιντς στο «Old Trafford», σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση της Premier League με μοναδικό στόχο το «τρίποντο». Εφόσον, οι «κόκκινοι διάβολοι» κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς θα ισοβαθμήσουν με τη Μάντσεστερ Σίτι στη 2η θέση της βαθμολογίας, ενώ παράλληλα θα μειώσουν στους πέντε βαθμούς τη διαφορά από την πρωτοπόρο Άρσεναλ. Η Λιντς με τέσσερις νίκες και έξι ισοπαλίες βρίσκεται στην 17η θέση, οριακά ένα… σκαλί πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Τα «παγώνια» αγνοούν τη νίκη στο πρωτάθλημα επτά αγωνιστικές. Στις 5 Νοεμβρίου, ήταν η τελευταία φορά που πανηγύρισαν, όταν επικράτησαν 4-3 της Μπόρνμουθ στο «Εlland Road».

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις