Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Κέρδισε η... Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: Κέρδισε η... Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/12/2013 00:03
Σε ένα κακό παιχνίδι στο «Έμιρειτς», Άρσεναλ και Τσέλσι ήρθαν ισόπαλες 0-0 στο λονδρέζικο ντέρμπι που ολοκλήρωσε την 17η αγωνιστική, σκορ που επέτρεψε στην Λίβερπουλ να μείνει μαζί με τους «κανονιέρηδες» στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ με 36 βαθμούς!

Η βαθμολογική σημασία της αναμέτρησης ανάγκασε Άρσεναλ και Τσέλσι να παρουσιαστούν αρκετά προσεκτικές στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα το ντέρμπι να μην είχε πολλές συγκινήσεις…

Στο πρώτο ημίχρονο, η Τσέλσι δεν απειλήθηκε αισθητά από τους γηπεδούχους και είχε τις πιο σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει προβάδισμα, με τον Λάμπαρντ να είχε δοκάρι στο 32’ για να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, με τον Πορτογάλο να διατηρεί το αήττητο κόντρα στον Αρσέν Βενγκέρ.

Το θέαμα δεν βελτιώθηκε στην επανάληψη, με την Άρσεναλ, όσο κυλούσαν τα λεπτά, να κέρδιζε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στο φινάλε έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη, με τον Ζιρού ωστόσο να αστοχεί από καλή θέση στο 79’ και στο 85’ αντίστοιχα, με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει ως το φινάλε.

Έτσι, η Άρσεναλ παρέμεινε στην κορυφή με 36 βαθμούς ωστόσο πλέον συγκατοικεί με τη Λίβερπουλ που ήταν η ευνοημένη της αγωνιστικής μαζί με την Μάντσετσερ Σίτι που βρίσκεται στο -1 από την κορυφή και θα υποδεχθεί τους «κόκκινους» την «boxing day».

Από την άλλη, η Τσέλσι που στο τέλος έπαιξε για να πάρει την ισοπαλία, έφτασε τους 34 και ισοβαθμεί στην 3η θέση με την Έβερτον.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.