Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Κριστιάν Ατσού διασώθηκε από συντρίμμια ενός κτιρίου

Ο Κριστιάν Ατσού διασώθηκε από συντρίμμια ενός κτιρίου

Συντάκτης: Agones team
Agones team
7/2/2023 16:35
Ο διεθνής Γκανέζος εξτρέμ Κριστιάν Ατσού ανασύρθηκε ζωντανός από τα ερείπια ενός κτιρίου που κατέρρευσε στην Τουρκία, σύμφωνα με την Ομοσπονδία της Εθνικής Γκάνας.

Ο ποδοσφαιριστής της Χατάισπορ, Κρίστιαν Ατσού διασώθηκε με επιτυχία από τα συντρίμμια του κτιρίου που κατέρρευσε μετά τους δύο ισχυρότατους σεισμούς μεγέθους 7,8 και 7,7 ρίχτερ που σημειώθηκαν μέσα σε λίγες ώρες τη Δευτέρα (6/2) στην Τουρκία και γειτονικές χώρες.

Ο 31χρονος άσος αγνοούνταν μαζί με τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, Τανέρ Σαβούτ αρκετές ώρες μετά τον σεισμό. Από το βράδυ της Δευτέρας (6/2) κυκλοφορούσαν φήμες ότι ο Γκανέζος ποδοσφαιριστής είχε εντοπιστεί από τα σωστικά συνεργεία και εν τέλει επιβεβαιωθήκαν μερικές ώρες αργότερα, με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γκάνας να ενημερώνει σχετικά:

«Λάβαμε κάποια θετικά νέα ότι ο Κρίστιαν Άτσου διασώθηκε με επιτυχία από τα ερείπια του κτιρίου που κατέρρευσε και λαμβάνει θεραπεία. Aς συνεχίσουμε να προσευχόμαστε για τον Κρίστιαν». Όπως έχει γίνει γνωστό, ο πρώην παίκτης των Τσέλσι, Έβερτον, Μπόρνμουθ και Νιούκαστλ είναι τραυματίας και έχει διακομισθεί σε νοσοκομείο.

Αντίθετα, ο αθλητικός διευθυντής, Τανέρ Σαβούτ συνεχίζει να αγνοείται. Εξακολουθούν να υπάρχουν ανησυχίες για το πού βρίσκονται χιλιάδες άνθρωποι που έχουν παγιδευτεί κάτω από τα ερείπια κτιρίων, με το Reuters να υπολογίζει τον αριθμό των νεκρών σε 4983 από το πρωί της Τρίτης. Το ίδιο Μέσο ανέφερε ότι τουλάχιστον 5775 κτίρια έχουν καταστραφεί, με άλλους 24.000 τραυματίες να έχουν καταγραφεί.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.