Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φεύγει από Λάτσιο και αναλαμβάνει την Eθνική Ελβετίας ο Πέτκοβιτς!

Φεύγει από Λάτσιο και αναλαμβάνει την Eθνική Ελβετίας ο Πέτκοβιτς!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/12/2013 19:05
Ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς θα αντικαταστήσει τον Ότμαρ Χίτσφελντ στον πάγκο της Eθνικής Ελβετίας μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας, όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία της χώρας, εξέλιξη που τον φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην έξοδο από τη Λάτσιο.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Eθνικής Ελβετίας, Ότμαρ Χίτσφελντ κατάφερε να οδηγήσει τους Ελβετούς στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, ωστόσο ο ίδιος ανακοίνωσε ότι μετά τη λήξη του τουρνουά, θα αποσυρθεί από τους πάγκους.

Έτσι, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ελβετίας αναγκάστηκε να αναζητήσει τον αντικαταστάτη του και σήμερα ανακοίνωσε πως ήρθε σε συμφωνία με τον τεχνικό της Λάτσιο, Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς για να οδηγήσει την ομάδα στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Αυτή εξέλιξη ουσιαστικά προϊδεάζει την έξοδο του 68χρονου τεχνικού από τον πάγκο της Λάτσιο, η οποία πραγματοποιεί άσχημη σεζόν, καθώς βρίσκεται στην 10η θέση με μόλις 20 βαθμούς.

Μάλιστα η χθεσινή ήττα των «λατσιάλι» με 4-1 από τη Βερόνα φαίνεται πως θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του Πέτκοβιτς ως τεχνικός της Λάτσιο, καθώς η επίσημη ανακοίνωση του διαζυγίου αναμένεται εντός της ημέρας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μεγάλο φαβορί για να τον αντικαταστήσει θα είναι ο Έντι Ρέγια.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.