Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin – Serie A σε Live Streaming*!

bwin – Serie A σε Live Streaming*!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
6/2/2023 00:02
Συνέχεια στην πορεία της για να εξασφαλίσει μία θέση στο επόμενο Champions League, θέλει να δώσει απόψε η Λάτσιο με νίκη επί της Βερόνα. Φινάλε της 21 ης αγωνιστική του Ελληνικού Πρωταθλήματος στη Λιβαδειά.

bwin – Ενισχυμένες αποδόσεις στη Serie A!

Να κουνήσει… σεντόνι

Η Λάτσιο διεκδικεί… ευθέως μία από τις τέσσερις θέσεις της Serie A, που οδηγούν στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Στην προσπάθεια τους αυτή οι παίκτες του Μαουρίτσιο Σάρι, πρέπει να επικρατήσουν και κόντρα στη Βερόνα στο «Olimpico», για να διευρύνουν το αήττητο σερί τους και να παραμείνουν εντός της πρώτης τριάδας. Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούν να παραμείνουν στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του ιταλικού
ποδόσφαιρου. Στα τρία τελευταία εκτός έδρας μετρούν δύο ισοπαλίες, αμφότερες με σκορ 1-1 και μία ήττα στην έδρα της Ίντερ.bwin – Build A Bet* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

Ρίχνει «αυλαία»

Στη Λιβαδειά θα ολοκληρωθεί η 21 η αγωνιστική του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Εκεί ο Λεβαδειακός που δίνει μάχη για την παραμονή στην κατηγορία, υποδέχεται τον Βόλο. Οι γηπεδούχοι συμπλήρωσαν πέντε αναμετρήσεις χωρίς να γευτούν τη χαρά της νίκης, με τρεις
ήττες και δύο ισοπαλίες (αμφότερες χωρίς σκορ) να συνθέτουν το σκηνικό. Η ομάδα από την πρωτεύουσα του νομού Μαγνησίας, μπορεί να μην εντυπωσιάζει με την απόδοση της, ωστόσο διατηρείται στην πρώτη εξάδα κι εντός των θέσεων που οδηγούν στα playoffs. Ένα «τρίποντο» στα πέντε τελευταία για τους Βολιώτες, αυτό στη Νίκαια με 1-0 επί του Ιωνικού.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή
βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις