Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας με μόλις ένα εκατομμύριο ο Μπεγερίν

Στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας με μόλις ένα εκατομμύριο ο Μπεγερίν

Συντάκτης: Agones team
Agones team
1/2/2023 01:55
Ο Έκτορ Μπεγερίν είναι ο αντικαταστάτης του Πέδρο Πόρο στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με τον διεθνή Ισπανό μπακ να υπογράφει στα «λιοντάρια» ως το φινάλε της σεζόν με μόλις ένα εκατ. ευρώ.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας παραχώρησε τον Πέδρο Πόρο στην Τότεναμ και για να καλύψει το κενό στο δεξί άκρο της άμυνας στράφηκε στην περίπτωση του Έκτορ Μπεγερίν. Ο Ισπανός μπακ δεν υπολογίζονταν από την Μπαρτσελόνα και θα συνεχίσει στα «λιοντάρια της Λισαβόνας» υπογράφοντας συμβόλαιο έως το φινάλε της σεζόν.

Σύμφωνα με τα πορτογαλικά Μέσα, το ποσό της συμφωνίας είναι μόλις ένα εκατ. ευρώ για τον 27χρονο ο οποίος είχε αποκτηθεί ως ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι. Μάλιστα με τους Καταλανούς κατέγραψε μόλις επτά συμμετοχές, παίζοντας συνολικά 494 αγωνιστικά λεπτά.

Νωρίτερα, είχε προηγηθεί η απόκτηση του 19χρονου στόπερ Ουσμάν Ντιομάντε, ο οποίος στο πρώτο μισό της σεζόν έπαιζε στην Μάφρα της Λιγκ 2 ως δανεικός από την Μίντιλαντ. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο 4,5 ετών ενώ σ’ αυτό τοποθετήθηκε ρήτρα 80 εκατ. ευρώ.

Photo Credit: twitter.com/Sporting


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.