Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κανός: «Εκπληκτικός σύλλογος ο Ολυμπιακός, ανυπομονώ να βρεθώ δίπλα στους νέους συμπαίκτες μου»

Κανός: «Εκπληκτικός σύλλογος ο Ολυμπιακός, ανυπομονώ να βρεθώ δίπλα στους νέους συμπαίκτες μου»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
30/1/2023 20:20
Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό βρίσκεται ήδη ο Σέρχιο Κανός, που πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις αποθώνοντας την νέα του ομάδα.

Ο Ισπανός εξτρέμ έφτασε στο «Ελ Βενιζέλος» λίγο μετά τις 19:30 και δήλωσε πανευτυχής που θα αγωνιστείσ τον Ολυμπιακό, τον οποίο χαρακτήρισε φανταστικό σύλλογο.

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε αυτόν τον εκπληκτικό σύλλογο. Ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις. Μπορώ να δώσω πολλά πράγματα στην ομάδα. Έχω δει την ομάδα και ξέρω ότι έχουμε καταπληκτικούς παίκτες. Ανυπομονώ να βρεθώ δίπλα τους. Να τη βοηθήσω και να πετύχουμε σπουδαία πράγματα», ανέφερε ο 25χρονος άσος, ο οποίος πρόκειται να πάρει μεταγραφή από την Μπρέντφορντ στον Ολυμπιακό, ως δανεικός ως το τέλος της σεζόν.

Την περσινή σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Μπρέντφορντ ήταν βασικός (35 συμμετοχές, 4 γκολ, 2 ασίστ), αλλά φέτος έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα (μόνο 6 ματς ως αλλαγή). Το συμβόλαιο του μάλιστα λήγει το καλοκαίρι και έτσι ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε επαφή με τον αγγλικό σύλλογο προκειμένου να τον κάνει δικό του από τώρα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.