Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin – Ειδικά παικτών και σούπερ αποδόσεις στη EuroLeague!

bwin – Ειδικά παικτών και σούπερ αποδόσεις στη EuroLeague!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
1/2/2023 00:02
Στη Μαδρίτη κόντρα στη Ρεάλ δοκιμάζεται απόψε ο Παναθηναϊκός, στο πρώτο από τα δύο ματς επί ισπανικού εδάφους που έχει να δώσει αυτή την εβδομάδα, για τη EuroLeague.

bwin – Όλοι οι αγώνες της EuroLeague σε Ζωντανή Μετάδοση*!

Δοκιμασία στο «Wiznik Center»

Σε μία από τις πλέον δύσκολες έδρες της EuroLeague δοκιμάζεται απόψε ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» στις 21:45 αντιμετωπίζουν στη Μαδρίτη την Ρεάλ που βρίσκεται στην 2 η θέση της βαθμολογίας και προέρχεται από σπουδαία επικράτηση στο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα. Δύναμη της ομάδας του Ματέο Τσους αποτελεί η συγκομιδή των. Η «βασίλισσα» βρίσκεται στην κορυφή των αμυντικών με μέσο όρο τα 27,0, ενώ με 37,8 φιγουράρει στην πρώτη θέση και των συνολικών ριμπάουντ! Αν συνυπολογίσουμε και τα 4,5 κοψίματα (κι εδώ 1 η θέση), μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτό ότι οι αντίπαλοι της δεν περνούν… ευχάριστες στιγμές στο «ζωγραφιστό».bwin – Κορυφαίο live στους αγώνες της EuroLeague!

Νίκες πριν τα ντέρμπι

Επιτυχίες πριν τα ντέρμπι που ακολουθούν στη συνέχεια της «διαβολοβδομάδας» ψάχνουν Εφές και Μονακό. Η τουρκική ομάδα παίζει στο «Sinan Erdem» κόντρα στη Ζαλγκίρις Κάουνας και θέλει τη νίκη πριν το σούπερ ματς με τον Ολυμπιακό. Αρνητικό είναι ακόμα το πρόσημο των back-to-back Πρωταθλητών Ευρώπης με 10 νίκες κι 11 ήττες. Στο 12-9 βρίσκονται οι Λιθουανοί, που προέρχονται από την ήττα του ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό. Οι Μονεγάσκοι με ρεκόρ 13-8 είναι στην 5 η θέση και θέλουν να «χτίσουν» σερί επιτυχιών. Απόψε και πριν το ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης στο Μόντε Κάρλο παίζουν στο Βερολίνο με αντίπαλο την Άλμπα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις