Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκατσίνοβιτς: «Νιώθω άνετα στην Αθήνα και απολαμβάνω το ποδόσφαιρο, πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Γκατσίνοβιτς: «Νιώθω άνετα στην Αθήνα και απολαμβάνω το ποδόσφαιρο, πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
30/1/2023 16:20
Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς μιλώντας με Μέσο της πατρίδας του τόνισε πως ο ίδιος και η οικογένειά του νιώθουν καλά στην Αθήνα και πως έχει το μυαλό του μόνο στην ΑΕΚ και το πρωτάθλημα που θέλει και πρέπει να κατακτήσει η ομάδα.

Ο Σέρβος μέσος, που διανύει εξαιρετική σεζόν με την Ένωση, όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Μπουντεσλίγκα, αρκέστηκε απλά να πει πως νιώθει εξαιρετικά στην Αθήνα και απολαμβάνει το ποδόσφαιρο, ενώ στάθηκε στο γεγονός πως πρέπει να κερδίσει με ην ΑΕΚ αυτό το πρωτάθλημα.

Για την αποχώρηση του από την Άιντραχτ και το πέρασμα του από την Χόφενχαϊμ είπε: «Ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη απόφαση για εμένα. Ήταν πολύ, πολύ συγκινητικά τότε. Ήθελα όμως να φύγω για να παίξω σε μια διαφορετική θέση. Γι’ αυτό επέλεξα την Χόφενχαϊμ. Όπως τότε έπαιζαν με τρεις στην άμυνα και στην ταίριαζε με το στιλ παιχνδιού μου. Για αυτό μπορώ να πω ότι το να πάω στη Χόφενχαϊμ δεν ήταν το σωστό βήμα για εμένα».

Για τα προβλήματα που αντιμετώπισε στην Μπουντεσλίγκα είπε: «Για να είμαι ειλικρινής το μεγαλύτερη πρόβλημα στη θητεία μου στη Γερμανία ήταν η αλλαγή θέσης. Πάντα έπαιζα σε διαφορετικές θέσεις, ποτέ σε μια σταθερά. Όπως είπα το σύστημα με τρεις πίσω δεν είναι το αγαπημένο μου γιατί έτσι δεν μπορώ να παίξω στο αριστερό άκρο. Μπορώ να το κάνω όμως τώρα εδώ γι’ αυτό αποφάσισα να έρθω στην ΑΕΚ. Εδώ μπορώ να παίζω στη θέση μου και από το αριστερό άκρο να συγκλίνω στο κέντρο. Είχα πάει στην Γερμανία ως αριστερό εξτρέμ, αυτό ήξερα στη Σερβία. Επειδή όμως σχεδόν πάντα παίζαμε με τρία στόπερ συχνά έπαιξα οχτάρι, δεκάρι ή εξάρι. Συνέχεια διαφορετικές θέσεις και έτσι ήταν πολύ δύσκολο να έχω σταθερά καλή απόδοση».

Τέλος όταν ρωτήθηκε αν θα ήθελε να επιστρέψει κάποια στιγμή στην Άιντραχτ και αυτό τόνισε: «Είναι μια επιλογή, μια άλλη είναι να επιστρέψω κάποια στιγμή στη Σερβία. Εδώ στην Αθήνα όμως είναι εκπληκτικά».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.