Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin – Build A Bet* στη Super League!

bwin – Build A Bet* στη Super League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
30/1/2023 00:02
Νίκη… ανάσα στην Τρίπολη ψάχνει απόψε ο Παναθηναϊκός. Συνέχεια στο αήττητο σερί του με νίκη καλείται να δώσει ο ΠΑΟΚ στη Τούμπα κόντρα στον Λεβαδειακό.

bwin – Σούπερ αποδόσεις στη Super League!

Βαθμοί από… χρυσό

Νικηφόρο σερί που θα του δώσει ώθηση μετά τις απώλειες στη Super League και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο ψάχνει ο Παναθηναϊκός απόψε στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα. Οι «πράσινοι» συμπλήρωσαν τρεις αγώνες χωρίς νίκη, μετά τις δύο διαδοχικές ήττες από τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και την ισοπαλία στη Λεωφόρο με τον «δικέφαλο» το βράδυ της Πέμπτης. Πλέον οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς καλούνται να βρουν τις ισορροπίες τους και να «τρέξουν» νέο σερί επιτυχιών, συνεχίζοντας την πορεία πρωταθλητισμού. Οι Αρκάδες βρίσκονται στο +5 από τον 12 ο Λεβαδειακό και χρειάζονται τους τρεις βαθμούς στην προσπάθεια τους να ξεμπλέξουν από τα σενάρια παραμονής, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Στο ματς του πρώτου γύρου, οι «πράσινοι» αν και δυσκολεύτηκαν εν τέλει νίκησαν 1-0 τον Αστέρα χάρη στο γκολ του Αϊτόρ, που ήρθε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.bwin – Ειδικά για κάθε φάση στους αγώνες της Super League!

Νίκη για ελπίζει για το πρωτάθλημα

Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, ο οποίος σε διπλούς αγώνες απέκλεισε τον Παναθηναϊκό με μία νίκη και μία ισοπαλία από τα προημιτελικά του Κυπέλλου, ενώ μείωσε και τη διαφορά του από την κορυφή. Κάπως έτσι μπήκε για τα καλά στην εξίσωση του πρωταθλητή! Ο «δικέφαλος» υποδέχεται στις 18:00 τον Λεβαδειακό στη Τούμπα και θέλει μία άνετη επικράτηση, που θα έρθει ως επιστέγασμα της συνολικά καλής πορείας της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου. Μάχη για να παραμείνει στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδόσφαιρου καταβάλουν οι Βοιωτοί, που έχουν μόλις 13 βαθμούς!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή
βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις